Lehet sütni mikrohullámú sütőben? (tudásbázis kérdés)
Amennyiben a mikród tud grillezni, akkor lehet konkrétan sütni is, pl kolbászt is akár. Amennnyiban barnítótál funkciója is van, akkor teljesen meg vagy mentve :)
Ha csak a mikró része megy/van akkor viszont inkább csak párolni tudsz, mint sütni.
na ez engem is erdekelne, mert nekem meg jelenleg nincsen sutom... amugy szerintem lehet, nekem se grillezos mikrom van, de abbol gondolom, h lehet(ne) benne sutni, h pl amikor kiolvasztok vmi fagyasztott hust, pl csirket, vagy halat, es tovabb hagyom benne ugyanabban a pozicioban (tehat elfelejtem megforditani), akkor szinte megfozi a szelet... gondolom, ha keves olajban teszed be, vagy zsiradekben, es lefeded vmi uvegfedovel pl jenai, akkor megsulhet. persze szerintem nem lesz olyan szep barnas szinu, mint a sutoben...de valami...
de ez egy nagyon szubjektiv, es egyatalan nem tapasztalaton alapulo velemeny voltt :)
amugy ha a sutod el is romlott, a fozolapok sem mukodnek? mert pl serpenyoben, vagy tepsiben, vagy egy labasban is nagyon szepen lehet hust sutni a gazon (villanyfozon).
Sziasztok!
Nem találok sehol használati útmutatót a miénkhez,pedig minden papírt eltettünk,de semmi nincs benne... :( A tűzhely sütője elromlott,és ezért érdekelne,hogy lehet e kisebb dolgokat a mikróban is megsütni.. Nem sütire,meg nagy dolgokra gondolok,azt nyilván nem...A mikrot a tescoban vettem,remélem,nem gond,ha megnevezem,szürke,és mg 208 a típusa,de sehol semmit nem találok róla,csk véleményeket.. :( Tud valaki segíteni?Esetleg,hogy más mikroban hogy lehet ezt megoldani..Mert talán hasonló ez is,vagy nemtudom..
Köszi előre is,hogy válaszoltok!
További ajánlott fórumok:
- A tűzhelyen főtt ételek egészségesebbek, mint amik a mikrohullámú sütőben készülnek? Ha igen, mi ennek az oka?
- Lehet mikrohullámú sütőben anyatejet melegíteni?
- Hogyan lehet rántott húst (pulyka) sütőben sütni?
- Lehet rízslisztből kenyeret sütni?(sima sütőben)
- Lehet tócsit sütőben sütni? Finom úgy?
- Hogyan lehet mikrohullámú sütőben kenyeret sütni?