Lehet banántól világos a baba széklete? (beszélgetés)
Mi az a banántot?
Egyébként sok a 3 banán. Cukorban és kalóriában is.
Amikor a gyerekem nem sokat eszik, inkább csak tejet iszik, neki is világos a széklete. Gyorsabb az emésztésük, hamarabb átmegy rajtuk minden.
Ha a világos széklet egyszeri alkalom volt, ne aggódj. Ha tartósan fennál, vidd el a kicsit a gyerekorvoshoz.
A daganatnak nagyon kicsi a valószínűsége, egyébként bármilyen tünetből ki lehet hozni, hogy rák... Fáj a fejed? Lehet, hogy agydaganat! Viszket a szemed? Szemdaganat! Satöbbi.
Inkább banánt vegyetek neki legközelebb.
Bézs színű....azt hittem púder rózsaszín....
A széklet színét az epefesték adja, és jelezhet hasnyálmirigy problémát, ha világos, agyag színű. De a lisztérzékenységnek is lehet az egyik velejárója a világos széklet.
Viszont 2,5 éves kisgyereknél nem kell egyből rémeket látni, ha egyébként jól van, van étvágya, nem fogy, jó a kedélye.
Sziasztok, kisfiam 2,5 es elegge vilagos volt a szeklete. Szinte bezs szinu. Tegnapelott delutan viszont volt kint a ferjemmel, o pedig vett neki 3 banantot, amit megevett a fiam...
Tegnaoi szeklete rendben volt.
Utolso 3 napban reggelire vagy vacsira kapott feher jogurtot chia maggal.....
Beirtam netre h vilagos szeklet es vagy sarkgasga vagy daganat........ Es most nagyon aggodom.
Koszonom
További ajánlott fórumok:
- 4 hós szoptatott babámnak 2 napja nincs széklete, nagyon sír mit lehetne segíteni?
- 1 éves fiamnak 4 napja fekete híg széklete van, mi lehet a baj?
- 2éves kislányomnak nagyon kemény a széklete, alig tud székletelni, mit lehet tenni?
- Kölyök kutyának nyákos a széklete, mitől lehet?
- Fekete volt a székletem, nem lehet, hogy gyomor vérzés?
- 9 éves fiamnak 3 napja világos sárga a széklete és kicsit csikarodik a hasa. Mi lehet a probléma?