LEGOszto-tól vásárolt már valaki? Megbízható? (tudásbázis)
8. MIldi_76 (válaszként erre: 1. - Piltzne)
2011. febr. 24. 11:14
Szia,
Én most vásároltam először, épp most érkezett meg. :) Minden rendben volt, korrekt a srác nagyon. Előtte való nap felhívnak egyeztetnek. Én bátran ajánlom.
7. lacika745 (válaszként erre: 1. - Piltzne)
2011. febr. 20. 16:44
Nem ajánlom őket,én már kipróbáltam de semmit nem hoztak amit igértek illetve lefoglaltam.
Az hogy a honlapjukon mi van fent semmit nem jelent.
Kiszállitásnál össze vissza hadoválnak hogy ezért meg azért nem volt amit kértél.
Előreutalásnál pedig hetekig ülnek a pénzeden majd visszautalják mert nincs amit kértél.
Abszolút megbízhatatlan banda.
6. patyoma (válaszként erre: 5. - Patyoma)
2011. jan. 11. 14:40
Találtam egy mail címet ami valószinüleg az övé, de nem válaszol. Hány nap szokott lenni a rendelés átfutási ideje?
5. patyoma
2011. jan. 10. 11:17
Sziasztok!
Nem találom az oldalán az email címét. Nagyon szeretnék tőle rendelni, eddig fent volt az email címe a honlapon, de most nincs. Elküldené valaki priviben? Nagyon szépen köszönöm előre is!
4. c42aaaac41
2010. dec. 4. 13:49
Igen több 10 ezerért vásároltunk már tőle és házhoz is hozza az árut.:)
3. Rékibogyó (válaszként erre: 2. - Piltzne)
2010. nov. 4. 18:29
Szia!
Mi már többször is. Korrekt srác.
2. piltzne
2010. nov. 4. 18:25
E-mail értesítést kaptam tőle, melyben megküldte a weboldala címét. Az árak jók, vonzó a kínálat, de az oldalon semmiféle egyéb infó nincsen a vásárlási feltételekről. Ezért vagyok bizalmatlan. Ha valakinek már van tapasztalata, kérem írja meg. Köszönöm
1. piltzne
2010. nov. 4. 18:22
LEGOszto-tól vásárolt már valaki? Megbízható?
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki gyors, megbízható laptopszervízt Budapesten?
- Makói kórházban tud valaki ajánlani jó, megbízható szülész-nőgyógyász orvost?
- Tudja valaki, hogy a google új üzenetfordítója mennyire megbízható?
- Van valakinek tapasztalat a véranalízissel kapcsolatban? Kíváncsi lenné mennyire megbízható a vizsglat.
- Tud valaki jó és megbízható autósiskolát Budapesten?
- Mennyire megbízható az e-bay-en vásárolt póthaj, ami 3000-4000Ft-ba kerül? Nem lehet rossz minőségű?