LCCI szaknyelvi nyelvvizsga (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a lcci.oral@gmail.com cím még él, ha igen akkor mi a jelszó? :)
Köszönöm!
Sziasztok!
egy hónap múlva nyelvvizsgázok, de nem találok gyakorló feladatokat.
Átudnátok kérlek küldeni a nálatok meglévő feldatokat?
Köszönöm!
Sziasztok,
kismamaként most megyek másodszorra novemberben, mert szeptemberben csak néhány ponton múlt a vizsga:-(
Segítségetek szeretném kérni, hogy most meglegyen.
Bármilyen anyag, szöveg érdekelne mind az írásbelihez, mind a szóbelihez.
temi862@gmail.com
Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Nagy szükségem lenne a LCCI English for Business Level 2 Testbuilder című könyvre elektronikus formátumban. Megköszönném, ha valaki el tudná nekem küldeni. Cserébe én is tudok felkészítő könyvet küldeni.
Email: fig8fm@gmail.com
Szia!
Engem érdekelne az írásbeli segéd anyagai.
Hi,
Tudja valaki a lcci.oral@gmail.com új jelszavát?
A Hopetopass megváltozott. Nagyon fontos, segítsetek, légyszi.
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mi a jelenlegi jelszó a közös emailhez?
A Hopetopass-t nekem nem fogadja el. :/
Előre is kösziiii! :)
Sziasztok!
Most kezdtem felkészülni a nyelvvizsgára, jövőre diplomázom és szükségem van egy szakmai nyelvvizsgára. Akinek megvan a LCCI English for Business Level 2 Testbuilder könyv, megéri megvenni? Elég drága és nem tudom milyen feladatok vannak benne, érdemes-e rá ennyi pénzt áldozni, vagy elég a How to pass english for business könyv? Előre is köszönöm a választ!
Köszi
Rita
Sziasztok!
Novemberben megyek középfokú írásbelire. Sokan írtátok hogy érdemes a korábbi vizsgafeladatokat gyakorolni. Eltudná valaki küldeni, vagy megtudnátok mondani hol találom ezeket?
Illetve minden felkészülést segítő anyagot szívesen fogadok: foldiflora94@gmail.com
Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Facebookon létrehoztam egy csoportot: Lcci.passexam néven. Oda is tudtok anyagokat feltölteni.
Sziasztok! Én is szeretnék felkészítő anyagokat kérni a vizsgához, ha valakinek lenne, szívesen veszem őket! :)
Sajnos a közös e-mail címen nem találtam semmit, esetleg ha valaki letöltötte az ott talált anyagokat, elküldené nekem? Vagy hol találom meg őket? Előre is köszönöm!
illesdia91@gmail.com
Sziasztok,
En tavaly voltam a C1 szobeli vizsgan es most szeretnem az irasbeli reszet is megcsinalni. Esetleg valakinek van tapasztalata a C1 szintu irasbeli vizsgaval kapcsolatban? En a szobeli resz anyagaval tudnam viszonozni a segitseget. sz.evike90@gmail.com
Koszonom
Evi
Sziasztok!
Kérdésem lenne azokhoz, akiknek nem sikerült az írásbeli vizsga.
Bementetek megnézni? Mik voltak a hibák? Min ment el? Mire vonnak le sok pontot?
Előre is köszi.
Sziasztok, ha bárkinek van valami kérdése az LCCI kapcsolatban, írjon nyugodtan, az írásbelim tavaly decemberben lett meg, a szóbeli meg most márciusban, van már rutinom :)
Erre lehet írni: szemetimercedes@gmail.com
Kedves Giorge!
Én is gratulálok neked! Valamint én is örülnék, ha áttudnád nekem küldi az alábbi címre a "Money" kidolgozott tételedet. Köszönöm előre is! mtasa530@gmail.com
Kedves Giorge!
Először is gratulálok Neked :-) , valamint jelezni szeretném, hogy engem nagyon érdekelnének a kidolgozott tételek és szituációs anyagok. Hálás lennék, ha megosztanád velem a következő e-mail címen: maria.szilagyi.szm@gmail.com
Köszönöm! :) Jó ötlet volt!
Nekem is le kellene nyáron nyelvvizsgáznom már. Csak a szóbeli hiányzik,de attól nagyon félek.
Néhány anyagom nekem is van,de papíralapú.
Sziasztok!
Létrehoztam egy új közös email címet, mivel sajnos a régit valaki megváltoztatta.
Amiket eddig letöltöttem, azokat megtaláljátok itt:
Email cím: lcci.passexam@gmail.com
Jelszó: Hopetopass
Jó tanulást Mindenkinek és sikeres vizsgát.
Sziasztok!
Nekem is szükségem lenne az új jelszóra a közös email címhez.
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Tudja valaki a közös gmail-es mail cím új jelszavát?
Korábban ez volt:
e-mail: lcci.oral@gmail.com
jelszó:
Köszi :-)
Sziasztok!
Én még csak most kezdek azon gondolkodni, hogy milyen nyelvvizsgát is csináljak. Az LCCI jónak tűnik.
Bármilyen segédanyag érdekelne (természetesen fizetség ellenében) a témában! Akinek van, és már nincs rá szüksége, az írjon, és megbeszéljük a részleteket.
Köszönöm!
Kedves Zorika518!
Ezt a jelszót 16 napja megváltoztatták, nem tudod esetleg, hogy mire?
Köszönöm!