Laza kapcsolat, vagy komoly ? Egy válás után nem tudom mit szeretnék. (beszélgetés)
Dehogy ! Megértelek.
Az elején apám is normális volt, különben anyám nem szeretett volna bele. A helyzet fokozatosan ,- évek alatt - romlott.
Hát mert mikor indítottam a fórumot még nem tudtam mit szeretnék 🙂.
Köszönöm a hozzászólásodat!
Persze ! Apám sem csak fizikailag bántalmazott,írtam.
Szóval... egyedül akarsz lenni. De akkor nem értem a fórum címét. Kifogytam az érvekből.
Gyógyuljon meg a lelked, légy optimista, hidd el, hogy leszel még boldog ! :)
Nem csak fizikai bántalmazás létezik...
De nem szeretnék senkitől semmilyen kapcsolatot.
Nem emlékszem, hogy bántalmazásról is írtál. Csak a babatémára.
Attól félsz, hogy ez a férfi - vagy másik - olyan lesz, mint a volt férjed ? Nem lesz olyan, ha megismered, és semmi nem utal ilyesmire. Ne költözz vele össze, még nem nyugodtál meg, hogy egy szelíd, nyugodt, türelmes ember !
Nekem apám volt iszonyú agresszív, rengeteget vert, pofozott, lelkileg megalázott bennünket. Nem is akartam férjhez menni. Nem jártam senkivel. Aztán megismertem a férjemet,(szerelmes lettem,) aztán az apját, aki sosem bántott senkit a családban, náluk ez nem volt szokás. És már évtizedek teltek el, és soha eszébe se jutott, hogy bántson. Tehát nem lehet általánosítani ! Légy boldog azzal, akivel megértitek, szeretitek egymást ! :)
"nagyon jól érezzük magunkat egymással (igen ,volt már szex is és senki nem figyelt így rám még ,mint ő szex közben),egy húron pendülünk"
Ilyeneket írtál az elején. Miért kezdtél vele kapcsolatba ? Szerintem pszichológushoz kéne menned, mert a válásod után a két évnek elégnek kellene lenni gyászidőnek. Nem érzed ezt ?
Lehet, hogy fokozatosan barátkozásból szerelem lesz,vagy egyszer csak hirtelen jön a villámcsapás. Ilyen megértő, rendes férfi nem terem minden bokorban !!! Nehogy pl. 10-20 év múlva megbánd, hogy elengedted a kezét, mert ilyen sok idő alatt se találtál hozzá hasonlót !
( Gondolom, a volt férjed miatt vagy ebben a lelkiállapotban.)
Kicsit megnyugodtam. :) Ez a férfi talán már beléd is szeretett,- inkább biztos, mint talán -, és kivárja, hogy rendbe jöjjön a lelked, és Te is beleszeress. Folyamatosan megismeritek egymást a barátkozással. Aztán idővel eldől, hogy mi lesz a kapcsolatból. Remélem, rájössz, hogy nem mindenki olyan, mint a volt férjed, vannak nagyon rendes, megértő férfiak is ! :)
Mikor elvetéltem az első terhességemet, nagyon megviselt, sokat sírtam. Kérdeztem a férjemet, mi lesz, ha nem születik gyerekünk ? Azt mondta, hogy ő nem ezért vett feleségül. Szeret, velem akar élni, és vagy lesz gyerekünk vagy nem. Ne filózzak ilyesmin !
Nagyon köszönöm, kedves vagy és jól esik amit írsz. Sajnalom, hogy így alakult, de hiszem, hogy minden okkal történik.
Hát bár úgy lenne hogy egyszer spontán esnèk teherbe de a betegségeim miatt sajna ennek esélye egyenlő a nullával.aztan meg ki tudja.
Neki van igaza, írnád le a lényeget. Nem a lustaságról van szó, mert Vigyefene már régi tag itt, aki sok fórumon segít a kérdést feltevőknek. Hanem arról, hogy nem mindenki szánna rád 10-15 percet, ami valljuk be sok. Ezért igenis fogd rövidebbre.
Én ugyan elolvastam felületesen, de mivel hosszú nagy katyvasz lett belőle és én sem értem.
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?
- Komoly kapcsolatot ír majd közli, egyenlőre nem akar csak kalandot - miért döntenek így a pasik?
- Vak emberrel te kezdenél komoly kapcsolatot?
- Szerintetek ciki neten komoly kapcsolatot keresni?
- 21 év korkülönbséggel mennyire van értelme egy kapcsolatnak, mennyire lehet komoly?
- Mit tegyek, ha a pasi nem akar komoly kapcsolatot, de én szeretem?