Láthatással kapcsolatban szeretnék kérdezni! Tud valaki segíteni? (beszélgetős fórum)
Hogy hivatalos legyen kénytelenek lesztek,máshogyan nem tudjátok magatokat megvédeni.Járjatok utána a gyámügynél,lehet átmenetileg is változtatni.Más járható út nincs hivatalosan.Igen tud tenni az anya,jelzi a gyámügyön hogy nincs úgy betartva a láthatás ahogy szabályozva van,100000 ft-ig pénzbírsággal súlytható.
Nem akarok okoskodni,csak válaszolok a kérdésedre.Az lenne a legjobb ha elébe mennétek a dolgoknak,hidd el máshogy kezelik így a dolgokat,főleg ha nyomós indokotok van.Sok szerencsét nektek!
Sok szerencsét nektek
Nem tud senki segíteni?
Mi nem szeretnénk újra szabályoztatni a láthatást,mert ez csak egy ideig lenne,hogy 3 hetente hozza el.Eddig is voltak változások a láthatásban(anyuka kérésére) és szóbeli megállapodás volt,most is így lenne,de fenyegetőzik a bírósággal.
A kérdés,hogy az anyuka tud-e valamit tenni,hogy a bíróság vagy gyámügy megbüntethet-e minket?
sosem értettem, miért kell ezt túlszabályozni. (ok, tudom, idióta anyuci, vagy apuci)
az én férjem akkor viszi a gyerekét, amikor akarja. Természetesen, ha nincs iskola. Nincs ebből semmi probléma, az ő gyereke is.
Nem értem az ilyen anyákat, akik csak és kizárólag akkor adja a gyereket, amikor a bíróság megmondta. Szánalmas.
Ha eddig 2 hetente hozta el a férjem a lányát,de most már csak 3 hetente tudná.Ezzel mit tudnak csinálni,ha az ex bíróságra akarja vinni a dolgot?
A gyerektartást rendesen és pontosan fizeti és a láthatások mellett telefonon is tartja a kapcsolatot a lányával.
További ajánlott fórumok:
- Van itt jogász? Örökléssel kapcsolatban szeretnék kérdezni.
- Kutya tüzelésével kapcsolatban tudtok segíteni?
- Örökösödési tartozás kifizetésével kapcsolatban tudna valaki segíteni?
- Van köztetek orvos vagy gyógyszerész, aki tudna segíteni egy gyógyszerrel kapcsolatban?
- Ingatlanirodával kapcsolatban szeretnék kérdezni, mint vevő, tud valaki segíteni?
- Ingatlanirodával kötött szerződéssel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Tudtok ebben segíteni?