Lányok! Találjuk meg az igazit, társkeresésre fel! (beszélgetés)
A társkereséssel kapcsolatban én már megjártam a hadak útját.
Rengeteg tapasztalatra tettem szert, amit egy 3 részes cikksorozatban itt le is írtam: "A társkeresés fortélyai, csapdái" címmel.
A hozzászólások közt is van néhány nagyon érdekes gondolat.
Az lehet,de talán ha jobban bedobnád magad.Kicsit lódítani....:)
Vagy éppen csak a dolog után mondanád meg,a tényeket....vagy nem??:)
Hát ez a felhívásom -nagy bánatomra- eddig még egyszer sem aratott sikert.:)
Lehet nem jut el a célközönséghez:)
az nagyon komoly!!!:)
Van aki bedől?Vagy kiterül???:)
Én nem erről beszéltem, hanem az általánosításról.
Hát az a nő meg aki elhiszi az olyan leírtak alapján hogy az illető tartós kapcsolatot keres, az meg is érdemli!
Ezt nem osztom! Nem lehet így álatalánosítani, hogy aki ezt írja az csak kufircolni akar....szép is lenne.
Ha valaki jó emberismerő, jók a megérzései, pár levél után le tudja venni, hogy miről is van szó igazán.
Na, a felhozatal, igen, az azért hagy némi kívánni valót maga után....
ja és egy fontos tudni való: aki társkereső oldalon azt irja magáról, hogy tartós kapcsolatot keres
az azt jelenti 1x akarlak.....
lehet a társkereső oldal nem ad megfelelő felsorolást
és ennek is van egy értelmezési szótára
mi mit jelent ott.....
Társam én is a net-en találkoztunk....
3 év keresgélés után, de én 50-es korosztály vagyok
hát sok mindent láttam
szerintem több kategóriára kéne bontani a társkeresést.
mert van aki monogám és csak találkozás ismerkedési lehetőség kéne hasonló elvárásu párral
van aki bátor és merész.... és válogat a kinálatból (ami nem rossz) de minnél szélesebb a látókör annál igényesebb (igy helyes)
mert ha megtalálja azaz mindkettő egyszerre érzi azt, hogy ő az aki nekem kell- na ez az igazi párkapcsolat
és van aki már megunta a házasságot, a keresgélést, de az elemi ösztön hajtja és ezt akarja időről időre kielégiteni....
és nem akar állandó partnert
és vannak olyan házasságban, rossz partnerkapcsolatban lévők, akiknek azért hiányzik a szex, a szeretett, és félre járnak ezt kielégiteni....
Az a baj ezzel hogy itt a hoxa-n azok a fórumok ahol nem megy folyamatos teaparti, azok elég hamar lesüllyednek és elfelejtődnek. Ahhoz hogy egy ilyen fórom fenn maradjon kéne egy bázis társaság, egy "kritikus tömeg", azonban nagyon sok ilyen fórom van, ezért ez megoszlik. Egyébként díjazom az ötletet, engem is foglalkoztat az interneten ilyen alternatív közegek létrehozásának lehetőségei. Klubban is vagyok.
(Ja amúgy meg az is félő hogy nem is fogja ezt senki sem komolyan venni)
Kívánom hogy nem legyen igazam.
Én nem keresek párt már.
de jelenlegi társamat a neten találtam:)
Sok szerencsét!
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Hogyan találd meg az igazit avagy a társkeresés anatómiája
- A társkeresőkön meg lehet találni az igazit?