Lakásbiztosításomat évközben hogy szüntethetem meg? (tudásbázis)
Pár szót irjál már a feldühítésröl
Mert vivtam én kárfelvétel ügyében, aztán a megajánlott helyszini 28ezer helyett pár hónap mulva 80ezer körülit kaptam
Telefonba nekem is erősködött az ügyfélszolga, csak tudtam a trv-t
Ha egyszer trv. van rá, nem tudsz kibújni, csak ha szerződést szegtek. Azt viszont nem hinném
Mitöl is félsz?
Ahogy alant irták és én is
Lemondod akármikor és kifizeted a három hónapot
Idézem az emilemböl
"Egy lakásbiztositást szeretnék megszüntetni, illetve a mai naptol-2012.05.01.-kezdve három hónapos kifutással /évközbeni/
Az esedékes negyedéves részletet természetesen befizetem"
Válasz
"Amennyiben a szerződésre befizetés nem érkezik, azt díjnemfizetés miatt nyilvántartásunkból töröljük. Az elmaradt díj esedékességétől számított 3 hónapig még kockázatban állunk, mely időszakra társaságunk a díjakat elvárja."
Ezek szerint le lehet mondani
Csak évfordulóra tudod felmondani, nézd át a szerződési feltételeket.
Ha nem fizeted megszűnik díjnemfizetés okkal de a kockázatviselési időre járó díjat( általában 60 vagy 90 nap)peres úton is behajthatja a biztosító.
Bármikor felmondhatod, de a következő három hónapot beszedheti, a megszüntetést követően is
Saját tapasztalatbol mondom
ÁSZF a biztosító oldalán
Levélben felmondtam, de 01.07-ig a fordulónapig nem mondhatom fel azt válaszolták.
Ha nem fizetem, akkor ő felmondja, vagy behajtja a díjat? Nem szeretnék méltatlan helyzetbe kerülni, de nagyon szeretnék megválni tőlük. Mi az útja??
Köszi a válaszokat előre is!
További ajánlott fórumok:
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?
- Szerintetek hasznos az élet- és lakásbiztosítás?Nektek van?
- Felmondott lakásbiztosítás ellenére számlát küldhet a biztosító?
- Ha írok a keresőbe vagy bárhová akkor baloldalt megnyitja a könyvjelzőket, hogy szüntethetem ezt meg?
- Hogyan szüntethető meg Facebook messengeren, hogy ne lássa xy hogy mikor voltam fent?
- Tudja valaki, hogy a lakásbiztosítás felmondását nekem kell végeznem, ha a Netrisken kötöm?