Kutya tulajdonosok ide!! (beszélgetés)
Nem csak tápot eszik, azért nem számít annyira a minőség. Már két éves, elég sok házi kaját kap, de ha nincs, vagy nincs kedvem vacakolni vele akkor a kutyatáphoz nyúlok.
Amúgy a rendszeres mozgás is nagyon fontos...
Remélem én is, hogy nem fogjátok még egyszer átélni azt a borzasztó élményt...
Megnéztem én is a Te kutyusod, és nagyon aranyos. Szép szemei vannak :)
istenem,szegényke,nagyon sajnálom:(
én is remélem ,hogy nem lesz többé hasonló az enyémmel,mert én már attól megijedtem.Utána olvastam a neten,hogy zajlik pontosan egy ilyen roham,nálunk ebből "csak"a görcsös hányás volt és az eszméletvesztés úgy fél éve taalán,azóta lekopogom,semmi,és alaposan kivizsgáltattam.Hát meglátjuk,meg reménykedem....
én is az enyémet:))))
tényleg nem mondanám meg róla,hogy kóbor kutyus volt,hálistennek:)
nagyon hálásak a szeretetért és tőlük hűségesebb társ a világon nincs...
Hát, egy olyan nagy kutyust elég nehéz elvinni dokihoz, és a mi dokink pedig félt tőle, mert nem volt túl barátságos. Teljesen ugyanúgy zajlott a roham, mint embereknél. Sajnos tudom, mert volt a családban epilepsziás, és láttam nem egyszer, mi zajlik ilyenkor le az embereknél :(, és sajnos Ronynál is az zajlott le :(
Aztán ahogyan írtam egy nap volt egy erőteljesebb rohama, és nem állt fel többé :(
Sajnos én nem voltam otthon, és még el sem búcsúzhattam tőle. Nagyon megsirattam :(
Remélem a Te kutyusodnak nem lesz semmi komoly baja. Nem jó az ilyet végignézni.
Köszönöm. Talált kutyus. Az út szélén találtam már több, mint egy éve... Nagyon kis soványka volt, és félt mindentől,de kikupálódott. Nagyon hálás, és rengeteg szeretetet áraszt magából :)
Csak túlzottan elkapattuk.. :)
Ne pánikolj. Én évek óta etetem vele az egyik kutyát és tökéletesen működik, semmi probléma, nagyon meg vagyok vele elégedve.
A másik meg hízott tőle. Annak nem adom.
Ki kell tapasztalni.
A ProPlan összességében nagyon jó táp.
jóég,ő még csak 1 éves múlt:(
ti is kivizsgáltattátok utána?mert a vizsgálatok szerint egészséges,de az a roham...ha visszagondolok a hideg is kiver és bizony egyből az epilpeszia jutott az eszembe,ugye az embernél is hasonlóan zajlik le egy epilepsziás roham.
hát most nem vagyok megvigasztalva,de örülök h leírtad,mert a dokit kifaggatom legalább,úgyis járnunk kell mostanság ..
Igen én kipróbáltam. Nagyon jó volt... egy ideig. Két hónapig? Gyönyörű volt a szőre tőle, nagyon jól nézett ki, az emésztése is rendben volt, aztán ... komoly bőrgyulladása lett.
Nem tudom, hogy ez okozta -e vagy sem, de azóta nem veszem ezt a márkát.
Sajnos ebben is sok a gabona, ami nem túl jó! Nagyon sok a gabonákra az allergia.
Szia!
Nekünk volt egy kaukázusi kutyusunk, és volt pár "roham-féléje" még pár hónapos korában,de aztán elmaradtak ezek. Eltelt nagyjából 3 év, és a rohamok előtörtek. Epilepsziás volt, de olyan mértékű rohamok voltak, hogy nézni is rossz volt...
Sajnos most két éve, hogy kapott egy olyan rohamot, amibe belehalt szegény.
Nem ijesztgetni akartalak ezzel, csak mi is azt hittük, hogy úgymond kinőtte,de sajnos nem. Remélem a Te kutyusodnál nem fognak előjönni ezek a rohamok ismét.
Mikor az enyém pár hónapos volt, mindenféle márkás kutyatápokat vettem, vegyesen kapott konzervet száraz kutyaeledellel(összekeverve), egy idő után elhagytam a konzervet,mert rettenetesen büdös volt tőle a bundája, szép fényes volt...csak nem bírtam a szagát:)
Ma már inkább az olcsóbbakat veszem, vagy ha akciós valamelyik nevesebb akkor azt, amúgy szerintem nincs sok jelentőssége a márkának.
igen rá jöttem közben h nem egyértelműen fogalmaztam :)
Már mint etetés szempontjábol gondoltam.
Préselt marhabőr csont, jutalom falatok a tanításhoz, esetleg vitamin vagy immunerősítő.
Mire gondoltál még? Játék?
szép napot kutya tulajdonosok :)
A tápon kivűl kölyök kutyusnak még mi adható???
A hányás sok mindentől lehet, nem kell egyből rosszra gondolni. A kutyák különben is könnyen tudnak hányni. Arra kell figyelni, ha két-három napig nem javul, akkor orovos nehogy kiszáradjon.
Egyszeri hányástól nem kell megijedni, lehet, hogy csak elrontotta apociját, mert felevett valamit vagy esetleg túl zsíros ,esetleg nem neki való kajához jutott.
Azt se vegyél többet. Tele van színezékkel és ha megnézed az összetételét, abban nem nagyon van hús. 4% állati melléktermék van ezeken a tápokon feltüntetve. Az állati melléktermékbe bele tartozik a szőr, a csőr ,a pata ..stb.
Amiben szinte semmilyen vitamin és kalóriatartam nincs. Szokták mondani "az vagy amit megeszel".
Ez a kutyusokra is vonatkozik. Nem lehet hosszű távon egészséges a kutya, ha vackokat eszik.
Hiába szereti -mi is szeretjük a hamburgert-, de felér a testünk ellen egy merénylettel.
Nagyon sok jó minőségű táp van, ami nem horror ár.
De ha ő pici méretű, akkor a jó minőségből sem kell sokat venni. Ha jó aminősége a tápnak ,akkor kevesebbet is kell adni belőle, így valójában akkor nem is olyan drága, mint ahogy az elsőre gondolná az ember.
További ajánlott fórumok:
- Tattoo&piercing tulajdonosok, kedvelőik
- Tacskó és egyéb pici kutyus tulajdonosok ide..
- Így kiderül hogy a lakás tulajdonosa nem adózik?
- Telefonszám tulajdonosának kiderítése!!! Hogyan?
- Hozzá lehet szólni a naplókhoz, ha a napló tulajdonosa engedélyezi!
- Tibeti terrier kan kutya tulajdonosok jelentkezését várom