Állat (kutya) kozmetikus, vagy állatorvos is levágja a körmeit. Házhoz is hívhatod őket, vagy magad viszed be. Esetleg speciális ollóval te is levághatod.
Légyszi, SEGÍTSETEK! Van egy megörökölt 13 éves bombay macskám (4 hónapja van velem)nagyon nagyok a körmei. Hogyan lehetne levágni, vagy levágatni,(hol) mert tarthatatlan a helyzet így, és nem engedi!Előre is köszönöm Minden segítőnek!
Korán vittem tisztában vagyok ezzel, de olyan csimbókos volt és már tépkedte a szőrét is hogy muszáj volt. Nagyon kedves a kozmetikus és finoman bánt vele.
Azt nem tudom mitől álmos, de a farkát lehet azért húzza be, mert a bűzmirigyét rosszul ürítette ki, vagy esetleg megvágta a végbélnyílásán valahol és csípi.
Én amikor először vittem a kutyusomat, egy ilyen bénához vittem.
Szerintem csak meg van illetődve,sértődve.... és egyes kutyusok annyira küzdenek a kozmetikussal,hogy iszonyatosan elfáradnak a végére. Az én kutyusom egy kozmetika után egész nap alszik:)) Szerintem,ne aggódj! Ha nem változik a viselkedése egy-két napig,akkor doki. Szerintem rendbe fog jönni.
Nemrég találtam egy terrier kutyust akit ma vitt el a párom kozmetikába, még sose volt és itthon most nagyon behúzott farokkal közlekedik és nyomott, ülve el akar aludni. Ez mitől lehet?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.