Külföldön élő és dolgozó ember külföldi biztositással, ha Mo-on megy el orvoshoz, mennyit kell fizetnie? (tudásbázis kérdés)
a 4500 ft-tal kapcsolatban: erre nincs lehetőség, én voltam az OEPnél személyesen, és magyarországon törvény tiltja a dupla biztosítást, magyarul, ha van külföldön betegbiztosítása valakinek, akkor otthon nem lehet.
miért nem külföldön megy orvoshoz, ha úgyis van biztosítása? (hacsak nem romániáról meg ilyenekről van szó)
a nyelv miatt?
megvan mindennek az ára, mi csak ügyeleten voltunk, ráadásul életveszélyes állapottal, és 10 000 Ft volt
belgyógyászati vizsgálat=asztalra fektetés, has nyomkodása, lázmérés, vérnyomásmérés >> ennyi után közölték, hogy mentőt kell hívni.. de inkább bevittem a barátom kocsival). szóval csak ez volt egy tizes.
én is otthon járok orvoshoz, de csakis magánrendelésre. a magánklinikák honlapjain ott vannak az árak korrektül, nincs kecmec. szerintem neked az adott kórháztól kellene tájékoztatást kérned az árakról, pl próbáld meg felhívni őket.
További ajánlott fórumok:
- Munkavállalás külföldön, külföldi munkák, munkalehetőségek
- Ha valaki külföldön tartózkodik, bevonják a személyit és valami biztositást kell fizetnie?
- Kaphat-e hitelt Magyarországon az a belföldi személy, aki külföldön dolgozik és külföldi bankhoz utalják a fizetését?
- Céges továbbképzés külföldön, ez idő alatt biztosításodat kell hogy állja a cég?
- Külföldön is ingyen egészségügyi ellátásra érvényes biztosítást kötnék babára. Van valakinek tapasztalat erről?
- Ha külföldön van biztosításom, kell-e Mo-on TB-t fizetnem?