Koronavírusról-másképpen (beszélgetős fórum)
Nem pánikkeltés, de a szomszédban (társasház) van egy albérlő, kórházi dolgozó, pozitív teszttel karanténban van.Piros papír az ajtón. Ennek ellenére sétálgat,jön-megy, a közös képviselő szólt neki,azt felelte magánügy.
Erre felhívta a tulajt,ő azt mondta nevelje meg ha akarja.
Erre nincsenek szavak!
"Nagy a különbség. Az erős immunrendszer könnyen a szervezet ellen tud fordulni,és a tüdőszövet jó sejtjei ellen fordulhatnak.. Viszont ha jól és elégséges,akkor immunválasz megfelelő !"
Akkor tudhatod, hogy az erős immunrendszer nem fog ellened fordulni.
Az autoimmun képes csak erre, hogy ellened fordul.
Nem kell külön lenyomozni, az impresszumot elég megnézni.
Az megtalálható minden honlap első oldalának alján.
Jelen esetben csak le kell gurgatni.
Egy számomra ismeretlen oldalt azért meg szoktam nézni. Ahogy a kenyérnél is megnézem, hol sütötték.
Minden rendes sajtóterméknek, így az elektronikus időben a honlapoknak is kell hogy legyen impresszuma. Erre törvény kötelezi őket.
Itt meg kell adni a cég nevét, egyéb adatokat.
A 444.hu üzemeltetője a Magyar Jeti Zrt., ez szerinted mennyire komoly?
A vezető:
Menedzsmentet tanult, írást vagy újságírást nem.
Nem tudtam,hogy himi-humi oldal . Pedig utána szoktam olvasni általában minden hírnek.
De ez a cikk azért érdekes. Legalább a professzor létező személy,az már igaz 🤭
Szia.
Nem, mert mikor volt az azonnali utalás, akkor 2018-as cikket közöltek maiként és természetesen igaz sem volt.
De persze, attól még más téren lehet valós tartalom.
Neeeem:-)
A ropi, amin nincsen csomó:-))
A kakas ropi?
Talan vissza kellene telepiteni a magyar billentyuzet kiosztast. Majd ha lesz ra idom X'DDD
:-))))
Ez nem ropi:-)))
'Nagy a különbség. Az erős immunrendszer könnyen a szervezet ellen tud fordulni,'
Az nem erős immunrendszer, hanem az immunrendszer tévedése.
Arany Lazslo: A vadgalamb és a szarka
Tudod-e, miért nem ért a vadgalamb a fészekcsináláshoz, miért rak olyan hitvány fészket, mely csak néhány szál száraz ágból van összetákolva?
Elmondom én. A vadgalamb a szarkát kérte meg, hogy tanítsa meg őt a fészekrakásra, mert ebben a szarka igen nagy mester, s olyan fészket tud csinálni, hogy ahhoz a héja, ölyv hozzá nem fér.
A szarka szívesen elvállalta a tanítást, s fészekrakás közben, míg egy-egy gallyat helyére illesztett, mindig mondogatta a maga módján:
- Csak így, csak így! Csak így, csak így!
A vadgalamb erre mindig azt felelte:
- Túdom, túdom, túdom!
A szarka elhallgatta azt egy darabig, de utoljára megharagudott.
- Ha tudod, csináld! - s otthagyta a fészket fele munkájában.
A vadgalamb aztán azóta sem tudott ebből a mesterségből többet megtanulni.