Jó,hogy rátaláltam erre a fórumra.Egy családtagom lábán a nagy ujja igen érdekes,olyan halvány szürkés-lila színű és függőlegesen van benne egy nagyon határozott vonal,olyan mintha tűvel lenne bele karcolva,rákerestem neten de ilyen körömbetegséget nem találtam.Mi lehet ez?
Most ahogy nézegetem a körmeimet igencsak nem stimmel nálam sok minden,hol tudnám én pontosan megnézetni a körmeimet hogy pontos diagnózisom legyen? tudnál ebben segiteni ? előre is köszönöm
A bőrből kialakuló elszarusodott köröm nemcsak védi az ujjbegyet, de a fogás és a tapintás legfőbb eszköze. Alakjának, színének és állagának a megváltozása fontos jelzés számunkra, hiszen a sérülésektől az örökletes és általános betegségeken át a fertőzésekig számos bajra hívja fel a figyelmünket.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.