Korai vetélés esetén mit lát az ember, mit érez? (beszélgetés)
Szia!
Én nekem 8-9 hetesen halt el a baba és én nem éreztem, tudtam semmit csak amikor mentem 9-hetes UH ra akkor mondta a doki hogy úgy néz ki hogy elhalt!
Sőt még amikor a tágítót felhelyezték a műtéthez még akkor se egy görcs se egy kis vércsepp!
Minden eset más és szerintem tényleg fordulj inkább orvoshoz ő biztosan többet tud segíteni!
tudsz kérni másikat,és van olyan is,hogy elfelejtett jelszó..:)
bocs,csak bántotta a szemem...
te most nő vagy vagy pasi?hülye kérdés de azt jelölted az adatlapodon,hogy pasi vagy........
most akkor???????????????????????????
A vérvizsi az a hcg-t nézi?
Akkor, az uh-n ki se derül semmi? H kell e műtét meg ilyesmi?
Nem, de tudom, hogy sikerült, mert éreztem. Meg a méhemet is nagyobbnak mondta dr. Uh-ra csak napok múlva tudok menni, addigra adtak időt,addig megbolondulok.
A teszt vetélés után is még pozit mutatna, mert a hcg lassan ürül. :(
csináltál tesztet?
tényleg érdemes elmenni orvoshoz! az a biztos.
Nekem 1 van :D
Szerencsére ő elég erősen kapaszkodott, és segítettek a hormongyógyszerek is, amiket szednem kellett :)
már nem volt miből. Tényleg azt hittem, hogy csak megjött, negatív lett a teszt.
csak kijött valami, ami nem vérrög volt, így gondolom, hogy vetélés volt. Mivel a pém-sosem középidőben volt, így ez tényleg egy nagyon korai baba volt.
Nekem volt egy egészen korai vetélésem, nem tapadt meg rendesen, így 1-2 nap késés után azt hittem megjött. Akkor lett gyanus, mikor nagyon durván görcsöltem, és erősebb, élőpiros vérzésem volt. Az uh már nem mutatott ki semmit, teljesen kitisztultam.
A másodiknál (6 hetes) darabos vérzés volt, és művileg lett befejezve :(
Köszönöm szépen!Megnéztem a képeiteket és láttam, hogy anyukák vagytok, így megnyugodtam azért.:)
Lisa, Neked az első az hány hetes volt?
Szerintem ez is mindenkinél változó. Nekem volt két vetélésem és mindegyik másképp zajlott le.
Az elsőnél volt egy erős hasgörcsöm és utánna a wc-én vettem észre, hogy vér mellett valami (mintha bőrdarab lett volna) ürült ki belőlem. Utánna már kevés vérzés volt - egy nap alatt elmúlt. Utólagos vizsgálat deritette ki, hogy vetélés volt, teljesen kiürült igy nem kellett kaparni, csak szövettani vizsgálatot végeztek a mintából.
A másodiknál erős vérzés kiséretében (ami nem állt el) darabos, alvadt vér is jött. Itt szükség volt a művi befejezésre is.
Sziasztok!Szeretném megkérdezni, hogy ha nagyon korán, az elős napokban, héten-hetekben elvetélődik egy baba és kiürül a szervezetből, akkor annak milyen tüneti vannak? Milyen ez esetben a vérzés? Mármint menszi szerű vagy csak egy egyszeri nagyobb kilöködés van,ami esetleg vérzéssel jár? Milyen az,ami távozik? Milyen a színe, az állaga?
Köszönöm.