Kora ősszel felvehetem már a fordított bőr anyagú combcsizmámat? (tudásbázis)
Én is gyerekkorom óta így tudom és használom, annyi különbséggel hogy felénk a velúrt nem is használják. Szerintem nem kéne ezért valakit lehurrogni amiért egy adott dolognak másképp mondja mint más :) A fordított bőr igazad van nem egy új elnevezés
Valószínűleg, igen. Már hallottam kifordított bőrnek is!😂
Én ezt csak mostanában olvastam, először azt hittem, hogy más anyag, de rájöttem, hogy velúr, nálunk így hívják. Lehet hogy vidéke válogatja, hol hogyan nevezik.
Én fordított bőrnek is ismerem már gyermekkorom óta , szóval nem új elnevezés , felénk mindkettőt használták/ják.
De jó! Én meg azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen hülye fagyos 😁
Készítsd elő ezt is, és egy nyárvégi könnyű kis cipellőt is. Majd látod, bejött-e a leveli békák jóslata, vagy ismét csak tévedtek. :))
Nyugodtan vedd fel, nekem is volt fiatalabb koromban és nagyon szerettem.
Végre valaki 😅 azt hittem csak én vagyok ezzel így 🙈😅
Én 25 fok alatt már egy vékony hosszú ujjút felveszek, 20 fok alatt már megfagyok, én is utálok fázni, inkább legyen melegem!
Szerintem simán felveheted! Biztosan nem lesz tőle meleged, a többi részletkérdéssel pedig ki foglalkozik...
Jaaa hogy te nem errefelé élsz, akkor húzd csak fel, 16 fok nekem már hideg, én utálok fázni.
Estére simán, nappalra szerintem még túl meleg
Köszönöm, hogy megvédsz, itt aztán mindenki tisztelet a kivételnek, egyből le kell hurrogni az embert
Valószínűleg azért kérdezte, mert tanácstalan, és nem tudja, hogy ha felveszi nem nevetik-e ki a háta mögött, hogy ilyenkor combcsizmát vesz fel.
Igen, valóban velúr, de mostanában magyar oldalakon is fordított bőrnek hívják, nem is értem,miert kell folyton "nyelvújítani"
Igen,mert egy baromi egyszerű dologban nem tudsz dönteni.
Nekem is elküldöd? Előre is köszi ☺️
Egyébként nyugodtan felveheted. Erdélyben biztos hűvösebb van napközben is. Jajj de szép hely 😍
Én amúgy nagyon fagyos vagyok, így nem nagyon izgat ki mit mond, ha fázom 22 fokban, akkor felöltözöm, és kész. Felőlem más azt hord amit akar ☺️
Tedd fel az adatlapodra, oda fel lehet fotót tölteni.
Ha tényleg érdekel, akkor privátban elküldöm, csak nem tudom hogy kell privát üzenetet írni ,mert még új vagyok
Mutatsz egy képet a te csizmádról?
Régen használtunk olajmelegitőt, amit mágnessel a kocsi olajtartájára tettünk nagyon hidegben. Melegen tartotta, h reggel induljon a kocsi.
Kerek fenekű nőknek, nem passzol jól.
Legalább nem nyomja a varrás a lábujját. :)
Legyen szép a Te estéd is, kívánom h találj egy új szeretőt.
Ez nem évszak, és hőfok függő. Attól függ te fázol, vagy sem.
Mondjuk én nadrágot vennék fel, ha fázom, mert a combközépig érő csizmához gondolom, egy kimondottan miniszoknya, vagy sort illik, akkor meg a fenekem fagyhatna be.
Nagyon esztétikus és szexi, főleg ha a kisujj kilóg...:)
Senki nem akadt fenn, annyit írtunk, hogy azt nálunk velúrnak hívják.
További szép estét mindenkinek
Az jó lehet, mert akármilyen időben fűtésre van szükség.
Most mit fancsalogsz, mindenki azt írta, hordd nyugodtan a combig érő rőb csizmidet.
További ajánlott fórumok: