"Köpködős" fogyás (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem okoskodni akarok, de van erről már egy könyv. Én is csináltam egy ideig ezt a kifújom hirtelen a levegőt dolgot.
Azt tudni kell, hogy a hassal kell dolgozni. Vagyis, mikor hirtelen kifújod a levegőt, akkor a hasadat is ugyanolyan hirtelen kell behúzni. A könyv arra hivatkozik, hogy azért, hogy az összes levegő kimenjen a tüdőből. De ez az egész a hasizom mozgatásáról szól.
Aztán a könyv ír még arról, hogy hogyan kell masszírozni a hasat, illetve miket érdemes enni.
De higyjetek nekem, nem a levegő a lényeg, hanem a has mozgatása...
Sziasztok!
Nem létezik véletlen erről valami bővebb információ, amiről esetleg otthon is el lehet sajátítani a gyakorlatokat?
köszönöm szépen a segítséget!
Sziasztok!
Összeszedhetnénk a csapatot.Küldjétek el, hányan szeretnétek jönni, a hkszcspsz@citromail.hu-ra és oxigéntornázzunk mindannyian!
Sziasztok!
Hosszú nyomozás után megtaláltam őket, Miskolcon vannak, de hétvégente, ha van igény, szívesen feljönnek Pestre is.
A telefonszámuk: 06/70-381-7539.
Remélem, segítettem.
Hello Diduka !
nézd meg videon.
Bármikor megtalálod: rtlklub/fókusz/archiv/május 10/ A legbiztosabb fogyókúra.Sok sikert
Én is láttam a műsort és szívesen kipróbálmán. Tudja valaki, hogy hol lehet rá jelentkezni.
Előre is köszön a segítséet.
Nem köpködtek, csak a hang és a látvány miatt nevezték el "humorosan" köpködősnek. Nagyon hirtelen fújták ki a levegőt.
Nyálmentes köpködős:))))
Így már nem olyan undorító.
Viszont jártam már 1-2 féle tornára. Szerintem az, hogy valamelyik tesrészed mereven tartsd hosszú ideig sokszor fárasztóbb, mint a mozgás. Úgyhogy biztos égeti a zsírt.
Hát láttam. Az eredmények magukért beszéltek. Igaz, elég nevetségesen hangzik a dolog, és a látvány sem volt semmi, de úgy látszik hatásos.
Ha belegondoltok a légzés módja nagyon sok tornánál fontos (jóga, pilates).
Sziasztok Lányok!
Tegnap a TV-ben (azt hiszem Fókusz) egy orosz nő bemutatott egy új módszert a fogyásra. A lényege a levegő megtartása, hirtelen kifújása volt, ők becézték köpködős fogyásnak. Láttátok? Véleményetek? Szép napot mindenkinek: Ringo