Köldöksérv műtét, tapasztalatok! (tudásbázis)
Ez szuper!
Hamar meggyógyul,meglátod :)
Jobbulást a manónak!
Nagyon szorítok!!!
Nem lesz semmi gond,hamar túl lesztek rajta.
Hát túlvagyunk az altatóorvoson is. Benikém altatható, és nemis beteg. Holnap reggel 10-re kell jelentkezni a kórházban, és 16-án műtik...
Szorítsatok..
Hát sajna Decemberben nem műtötték meg a kicsikénket, mert megkapta a H1N1 elleni védőoltást, és így 1 hónapig nem volt altatható:(
De most ismét elérkezett a műtét.. Február 16-án műtik. Ezt az időpontot kaptuk dec. 1. helyett.
Ma voltunk vérvételen, és szerencsére nem is beteg Benikém. Holnap már csak az anesztesen kell túllennünk újra, aztán remélem sinen leszünk.
15-én fekszünk be a kórházba, és 16-án lesz a műtét.
Köszi, hogy leírtad:) Igazság szerint nem is gondoltam arra, hogy betegség miatt esetleg tolódik.
Nekünk kell vérvétel előtte, meg nov. 24-én aneszteshez menni. Majd dec. 1-én fekszik be, és 2-án műtik:(
Én arra gondoltam, azon a héten, meg a következőn lenne itthon.
Sajna többet nem tudunk megoldani, mert mindketten dolgozik, segítség meg nem nagyon van:(
De akkor úgy látom a kicsik jobban viselik ezt, mint az anyukák...
Nekünk a sérv cseresznye-nagyságú..
Szia!
Nekünk még nagyon frissek a tapasztalataink,10.12-én műtötték a kislányom köldöksérvét.
Az eredeti időpont korábban lett volna,de akkor pont megbetegedett és halasztanunk kellett,majd 8-ra kaptunk időpontot és 9-én lett volna a műtét de egy szívzörej miatt 12 lett belőle.
Eredetileg úgy volt,hogy 8-án megyünk és 9-én műtik. Első nap felveszik,alaposan megvizsgálják,elmondták hogyan lesz az altatás meg a műtét,de haza lehetett jönni. Vérvétel sem volt.
A műtét napján reggel be kellett menni,fél 11-kor műtötték és délután 4-kor már haza is jöhettünk.
Másnap még pihengetett,de harmadnap már ugyanúgy rohangált :)
2 hetet volt itthon,tegnap már ment oviba.
Neki elég nagy volt a sérvkapu,bő 1 cm-es.
bizom benne hogy ilyen lesz és hamar el fogjátok felejteni az egészet :)
Nagyon szivessen és örülök hogy segíthettem :)
Köszi:) Kicsit azért nyugodtabb vagyok: Bár teljesen akkor fogok megnyugodni, ha a gyermek már jól lesz.
A köldököt egyébként rendesen helyretették? Vagy látszik rajta?
szia
nekem 5 éves volt a lányom a mikor mütötték vele! 9 re mentünk be a korházba 11 kor mütötték és 2 kor már hazajöhettünk aznap még feküdt itthon másnap már virgonc volt! :)
Ma derült ki, hogy 4 éves kisfiam köldöksérvét műteni kell!
Igazából arra vagyok kíváncsi, hány napig kell ezzel kórházban lenni? Mennyi a lábadozási idő? És magára hagyhatok-e egy 4 évest ott a kórházban, vagy ott kell legyek éjjel-nappal?
Tapasztalatokat várok!
A gyerekek hogy viselik ezt?
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- 2.5 éves fiamnak köldöksérve van, mire számítsak?
- Mennyire könnyű megszokni a köldöksérv műtét során beépített hashálót?
- Kisfiam 7 hetes múlt, sajnos köldöksérve lett. Kell ragasztani vagy sem? Hogyan gyógyul jobban? Mi van akkor, ha nem húzódik vissza?
- A kiskutyámnak köldöksérve van, a műtétet állja a biztosítója?
- Bethesdában köldöksérv műtétje volt valakinek?