KLION D 100 hüvelytabletta, mik a tapasztalatok? (beszélgetés)
Sziasztok!
Volt màr valakinek mellékhatàsa?
5-ik napnàl tartok de este igen rosszul voltam. Hànyinger,hőhullàm a 25 fokos lakàsba.
Esmyàt szedek és az mellé írta a doki,hogy valami gyulladàs van. Köszönöm ha vàlaszoltok
Éves vizsgálatra jelentkeztem be a nőgyógyászomnál, fehér folyásra panaszkodtam, erre írta fel a
Pimafucort krémet (szemérem, hüvelybemenet viszketésre,érzékenység szúró érzésre)
-Klion-D hüvelykapszulát: 10 db -os, picit bevizezni és este lefekvés előtt felhelyezni mélyen, mint a tampont (ajánlatos betenni egy betétet, mert ki fog tisztulni...)
-Vitagyl C hüvelykrémet (6 db applikátorral,mint a gyerekeknek a szirup-fel kell szívni a krémet a tubusból az adagolóba, és azt ilyen tamponokhoz hasonlóan feltolni egy picit, majd belenyomni a krémet a hüvelybe)
EZ VISZONT VISSZAÁLLÍTJA A HELYES PH-T SAVAKKAL, ÍGY SEMMIKÉPP SE HASZNÁLJÁTOK A KÉT KÉSZÍTMÉNYT EGYÜTT!
Én az ambuláns lapomon úgy értelmeztem, hogy Klion-d fel, és utána rögtön a krémet is, ennek eredménye a 2. nap után: rózsaszínes folyás (véres) szóval kikezdhette a hüvelyfalam...
Ez egy visszaállító kúra, gombás fertőzésre, így a 10 napos Klion -D után jön a 6 napos Vitagyl krémezés.
Ha közben menezeszelsz, a menzeszig kell alkalmazni, a menzesz után pedig folytatni a maradék adaggal.
Sziasztok!
Hát baromira nehéz volt nekem is a candida diéta, de a végén megérte!
Én állandóan csirkemellet ettem párolva vagy pici vajon sütve és rengeteg párolt zöldséget. A végére már elegem lett a zöldségekből (főleg, hogy ilyen formában nem a kedvenceim). A kávét, teát csak édesítővel ittam.
De olyan jó volt, amikor mondta a doki, hogy már nincs gomba!!! Előtte hónapokig kínlódtam, mert a gomba sokszor gyulladást okozott, meg hát valljuk be, hogy a szexuális életünk sincs fellendülve tőle. Én már a végén sírógörcsöt kaptam, amikor újra és újra előjött valami.
Amúgy nekem most 3 különböző doki is mondta, hogy nagyon hasznos, ha Lactofeel-t használok, mert visszaállítja a hüvely normál ph-ját és a "jó" bacikat, és így tudnak majd küzdeni minden rossz ellen!!! :)
Én most valami gyógyszertári kúpot kaptam,ilyet még nem használtam.
Ezt a Candida diétát nagyon(!!) nehéz betartani.Így is nagyon sovány vagyok,nincs is miből fogynom.De hogy ne egyek egyáltalán cukrot és liszteset??Hogyan?
Szia fontoska!
Szerintem szedd be a gyógyszert, mert az már én is észrevettem, hogy a menszesz alatt és utána pár napig olyan, mintha elmúlt volna a gomba.
Amúgy régen, amikor gombám volt, ijesztgettek, hogy nehezen lehet kigyógyulni belőle, úgyhogy én akkor tartottam a kúp mellett candida diétát is egy hónapig. Nem ettem (vagy legalábbis nagyon-nagyon kevés) élesztős, lisztes, cukros, szénsavas dolgokat. Így nem tápláltam a gombát tovább. És 1 hónap múlva a tenyésztésem negatív lett (ja és leadtam 7 kg-ot)! :)))))
Sziasztok!
Hüvelygyulladásra és folyásra írta fel a nőgyógyász a Klion hüvelytablettát. Tegnap használtam el a 10.-et.
Nekem semmi probléma nem jelentkezett, és elmúlt a viszkető, égő érzés.
Viszont ma, ahogy wc-n voltam, enyhe rózsaszínes váladék volt a wc papíron.
Megnéztem kis tükörrel és a hüvelybemenetnél egyből, a hüvely fala mintha véres lenne, kicsit vörösebb. Akkor törölgetni kezdtem és onnan származott a vér, egyértelműen.
Ez lehet a hüvelytabletta miatt van és majd elmúlik, mivel már nem használom?
Pénteken megyek a nőgyógyászhoz, de addig megőrülök!
Valaki írjon, kérem, ha van tapasztalata ezzel kapcsolatban!
Köszönöm!
Hüvelygyulladás miatt írta fel a nőgyógyászom.
Egy hónapot szenvedtem, annyira viszketett, égett, s folyásom is volt.
Egy hete fejeztem be a kúrát, és ez alatt az idő alatt kicsit "szenvedtem", de MEGÉRTE!
Sok-sok folyás (gondolom a kúp), viszketés. Tisztasági betét nélkül sehová nem tudtam menni.
A mai napra ezek a tünetek mind elmúltak (lekopogom).
Nem viszket, nem fáj, és kellemetlen szagot sem érzek, viszont egy kis folyásom még néha-néha van, de nagyon minimális.
Az orvoshoz hamarosan megyek vissza, és nagy köszönettel tartozom neki, segített a gyógyulásban! :)
Szerencsésnek mondhatom magam, hogy ilyen "könnyen", és elég kis idő alatt elmúlt minden panaszom. Remélem, nem fog visszatérni.
Mindenkinek jobbulást, gyógyulást, és kitartást!!! :)
Sziasztok!
Én most december 4.-én fejeztem be a Klion-D kúrámat.
Az előző menzim november 20-24ig volt meg, a megszokott mennyiségben. Múlt hét péntek este kellett volna megjönnie a "decemberi" havimnak.. de azóta se jött még meg.. még csak előjele sincsen. Én egyből a gyógyszerre kezdtem gyanakodni, hogy talán annak a mellékhatása.. terhes nem hiszem hogy vagyok.. másfél hónapja nem éltem már nemi életet.
Volt olyan akinél késett gyógyszerhasználatot követően, esetleg el is maradt abban a hónapban?
Szia!!
Én is pont erre kaptam. Én úgy tapasztaltam,hogy csak addig van hatása amíg használjuk. Nekema lézeres,égetés vált be. Mert méhszájsebeim voltak,és azok okozták az állandó folyást. De utánna újra szültem,úgyhogy megint lettek. Örökös körforgás:O((
További ajánlott fórumok:
- Más hogy van a Klion hüvelytablettától?
- Hormon stimuláció alatt lehet Klion hüvelytablettát alkalmazni?
- Klion -D 100 hüvelytabletta mellékhatásai?
- Klion 100 hüvelytabletta veszélyes a terhességre?
- Sziasztok a Klion d 100 hüvelytablettával kapcsolatban érdeklődnék
- A Klion D100 hüvelytablettát használhatom a terhesség első 3 hónapjában?