Kizárás (beszélgetős fórum)
Kitoltam az anonimizálás időpontját, lehetőséget adva, hogy jelentkezzen. Írtam az új naplójába is üzenetet, hogy írjon és segítünk visszakapnia a régit. Belépett, olvashatta, de nem írt sem emailt, sem privit. Nem gondolom, hogy feltörték és más nyitotta volna, mert már az sem történt meg, hogy mi figyelmeztettük, hogy jelentették a naplóját.
Én az ügyet lezártnak tekintem, nem rajtunk múlt a megoldás.
Jelenleg kettő naplo van.
Az egyik a régi, amit mai napig végig lehet olvasni, és egy új, amit már az új profillal kezdett.
És az igazi érdekesség most jön. Az új naplo is zárt, mégis valahogy az olvasói között vagyok, holott ebbe nem kértem a felvételemet. Ez még csak egy rövid bejegyzést tartalmaz.
Nem írta volna hogy elvesztek az emlékek is a naplóval együtt,ha Ő kéri a törlését.
Nincs is kérdésem,mert értem.
Ja, latom... nem emlekszik a sajat felhasznalonevere, azt allitja hogy jelentes utan a Hoxa tortolte, de a torlest az o oldalarol kertek, es e-mailben megerositettek. Itt valami nagyon nincs rendben.
(Amugy is volt mindig valami furcsasag, korabban is irt mar olyanokat hogy valakik jelentik stb.)
Szerintem vagy o maga probal osszezavarni mindenkit, vagy feltortek a fiokjat es az e-mailjet is de akkor az uj naplo mogott siman lehet valaki mas is.
Nem tudom hol jelentették, mert én nem látom nyomát se emailben, se moderátori priváton.
Mi nem emailt írunk, hanem privát üzenetet, ha figyelmeztetni kell valakit. Olyan pedig nem látok a rendszerben.
Talán jön majd és elmondja, mi volt, mert én így nem értem a dolgot.
Nem értem.
Tegnap talán írt arról hogy valaki ok nélkül jelentette. Fel nem bírom fogni hogy miért, mert soha egy rossz szót nem írt a naplójába. Azt sem gondolom, hogy mást a naplón kívül bántott volna, mert egyáltalán nem olyannak tűnt.
Mindenesetre fura, mert ha korlatoznak akkor elobb figyelmeztetnek, aztan korlatoznak de a naploba be tudsz lepni, csak nem tudsz forumhoz, es masok naplojahoz hozzaszolni, viszont a sajatodba tudsz bejegyzest irni. Ha kitiltanak utana, akkor eltunik minden. Ha valaki onkent lep ki es elotte nem torli a naplo bejegyzeseket, akkor nez ki a dolog ugy mint nala.
Fura amugy.
Megtaláltam.
Ő maga kérte a törlését.
Vagy valaki, aki be tudott hozzá lépni és emellett hozzáfér az email boxához ís.
"1 évig G.Lili96 néven voltam regisztrálva, mivel valaki többször is jelentette az oldalam ezért törölve lett. Elveszett az 1 éves naplóm is, emlékekkel. 😭😭 Szeretném ha az olvasóim visszatalálnának."
Ezt írja.
Ez nem itt történt, ugye?
Ha mégis, akkor te valamit félreérthettél, mert nálunk nem így működik a "kizárás".
Korlátozás van. Például nem szólhat fórumokhoz, nem indíthat interaktív tevékenységet.
De még a korlátozott felhasználó is hozzá tud férni a naplójához.
A napló pedig nem törlődik, csak ha a felhasználó maga kéri vagy ha maga indítja el a regisztrációjának megszüntetését. Ebben az esetben a naplók is törlődnek pár napon belül. De erre külön felhívjuk a figyelmet a regisztráció törlésének oldalán.
Zárt napló volt, nemrég született kisbabája, erről a témáról írt.
Mást nem tudom mit csinált.
Hiányzik, része lett az életemnek, sokat aggódtam, izgultam érte.
További ajánlott fórumok:
- Fogyás a mesterséges ételek kizárásával. Velem tart valaki?
- Teszveszesek segítsetek! Egy licitáló kizárással fenyegetődzik, mit tehetek ilyen esetben?
- Kockázati tényezők kizárása gyermekvállalásnál
- Iwiw - levélküldés - felhasználó kizárása után, ha törlöm a listát, azzal nem engedtem vissza őket?
- Liu Shaolin Sándor kizárása az olimpián felért egy saolin leszámolással?