Kivel beszélitek meg ha valami bánt, vagy épp boldoggá tesz? (beszélgetés)
Én a barátnőimmel beszélem meg általában ami bánt,vagy minek örülök épp,vagy szóban (beleértve a SKYPE-os beszlgetéseket is), vagy e-mailben, jó a barátnőimmel sok mindent megbeszélni, jobb sokszor, mint a rokonokkal vagy a kolléganőmmel, életszerűbben, jobb rálátással vitatják meg velem a dolgokat, anélkül, hogy meg akarnának bántani, kedvesen, úgy hogy érzik az én rezdüléseimet, s tudják, hogy hogyan segíthetnek leginkább.
férjemmel mindent, a boldogságot a jóbarátokkal is, a bánatot nehezen érti meg bárki is
A párommal.Mindnet ellehet mondnai neki.Tiszta olyan mintha a barátnőm lenne :))
Leginkább a férjemmel. De ha olyan a téma, a barátaimmal is megosztom.
És itt a hoxán, meg egy másik fórumon is ráleltem nagyon kedves emberekre, akikkel ugyancsak meg tudom osztani a bánatomat, vagy a boldogságomat.
Férjemmel, és a gyerekekkel:)
leginkább a párommal, vele mindent meg lehet beszélni, illetve anyummal és két barátnőmmel.
De párom naprakészebb. :-)
Én a párommal szeretnék mindent, de sajnos van, amit nem lehet vele. LAST: a nyaggatós témák, tudod! MERT: ne tegyem őt a sírba!!!!!!!!!!!!
A barátnőmmel....bár..pár hónapja ő beszél,én meghallgatom....és már megy is.....néha vissza kérdezhetne..."h veled mi van?"
Barátaimmal és Anyukámmal+Férjével
Párommal, és barátnőmmel, bár vele nem annyi mindent, mint a párommal:)
én itt mostanában :)
és olyan jó hogy vagytok!!!!
:)
Sajna már nincs msnem :-( De itt minden nap megtalálható vagyok! :-)
Cuki vagy.Igazán az lenne jó ha msn-en lenne "valakim" akivel egymásra zúdíthatjuk a bajaink és együtt jutunk dűlőre.
attol fugg mi a tema! ha noi dolog, bnommel es anyuval, ha nem noi dolog akkor ferjemmel is :)
Terhelni? Ha megszoktátok beszélni amúgy a dolgokat, akkor semmi nem lehet teher!
Akarsz rola beszélni??? :-) Itt meghalgatunk szivesen!
Akár priviben is írhatsz!
Én olyan emberrel, akiben maximálisan megbízom és tudom, hogy jó tanácsokkal is el tud látni.
Párom, szüleim, tesóm és barátaim.
Csak azért kérdeztem,mert én senkivel!:(
Mert vannak amikkel már nem lehet terhelni a párom!
Én is a férjemmel! :)
Ö a legjobb barátom. :)
Én nem tudom megbeszélni senkivel mivel a gyermekeim nincsenek itthol anyukám meg egy éve meghalt!
Én is a Férjemmel, és az Édesanyámmal.
A férjemmel, aki egyben a barátom és társam is.
További ajánlott fórumok: