Kit hogy viselt meg a lombik stimuláció? (beszélgetős fórum)
Jövő hét szerdán csinálnak egy vérvételt, abból meg mondják, ha nem sikerült utánna héten pedig a három hetes UH.
Mennyit tudtak leszívni?Mikor lesz beültetésed?
Hányat ültettek be?
Azt hittem, a Kaáliba jársz te is... Ott van a Wilhelm... én ezért mentem oda...pécsre mondjuk már nem is tudnék lejárni...
Már megvolt a beülti neked ezek szerint?
Mikor lesz eredmény?
Nekem szerdán leszívás, pénteken ET. :))) Már várom.. pláne, hogy túl legyek rajta, mert a csemetém is lázas lett tegnap, és már jó lenne, ha nem kéne 2 naponta rohangálni..
Szia!
most is Pécsre járok, de régen ő volt a dokim.
11 petesejtet szívtak le, 8 termékenyedett meg kettőt ültettek be hat ment a fagyiba.
Én maradtam a természetes fehérjeforrásoknál.Eddig minden oké.
Te hol tartasz?
Akkor már válaszoltál is a fórumos kérdésre:)
Kb 8 tűsző lehetett 13mm-18mm ig azok szerintem jók a méhfal 12mm volt az is jó!Három szuri?! Júj! a kettő is sok! A W a dokid?
Sziasztok! Holnap megyek leszívásra.
Döntöm magaba a fehérjét és a vizet!
Eddig jól vagyok, bár az ovitrelle beadását megéreztem, de semmi komoly.
Az előzőnél ilyenkor már minden bajom volt.
Azt mondta a doki eddig nem néz ki túlstimunak.
Azért izgulok.
Hamarosan eljön az én időm is.....hétfőn beszéljük meg a dokival a lombik részleteit.kíváncsi leszek....
Meglátjuk..
Sziasztok!
Bocs hogy rég jártam itt,a kisfiamat próbáljuk leszoktatni a ciciről...Nem sokat alszunk.
Nappal nehéz géphez jutni, mert abban a pillanatban van rá még egy jelentkező :))
Cipike!Ha az első stimut jól viselted nem hinném hogy gond lesz.
Csillag80!Kitartás!Aki volt már beültetésen, az tudja, hogy ez a várakozás semmihez nem hasonlítható.Szorítok Nektek!!!
Egy stimud volt és két beültetésed?
Jön a következő?
Engem is túlstimuláltak, mikor beültetés után 2 héttel visszamentem vérvételre, kb. akkora volt a hasam, mint egy 5 hónapos terhesnek. Sok fehérjét kellett ennem, de kórházba nem kellett feküdni, és megmaradt a baba. Így volt az első lányomnál, a második spontán sikerült.
Sok sikert kívánok neked is!
Szia
Én nekem Pécsen csinálták de semmi mellékhatás.
Nekem elsöre sikerült mind a kettö.
Eredmény:Luca Sára 2006.12
Lili Kisó 2010.10
Dr Mánfai Zoltának köszönhetem.
Kornél 10 nap múlva 3 éves:)2008-ban szültem.
Én sajna már nem tudok lejárni Pécsre....A pici miatt nem tudnék.De szerencsére az ottani dokim átjött Kaposvárra a Kaáliba, és így oda mentem...
Mindjárt 15 hós. Én is Pécsen szültem :)) 2009 deceemberén.
Klinikára jársz Te is?Te kisfiad hány hónapos?
:))A ciciről mi is jan. elején váltunk le:))
Kornél is a klinikán "készült" Pécsen, és ott is szültem.
Akkor lesz a ciklusom 24. napja, és akkor kell kezdeni a kezeléseket.
Mennyi idős a kisfiad?
Jó, hogy inszemivel sikerült, nincs több lehetőség rá , vagy inkább lombik?
Az az igazság, hogy engem a inszemis hormon adagok is megviseltek, olyan hőhullámaim voltak mintha klimaxos lettem volna.
Szia! Mi a klinikára járunk.A stimut kezditek 15-ém?
márc. 3-án megy ek a 21 napos vérvételre, aztán ha jók az eredmények, (és a kisfiamat le tudom választani a ciciről és nem jön össze spontán a dolog :) (a remény hal meg utoljára) akkormi is március közepén lehet, hogy belevágunk.
Nekem az első csemetém inszemmel lett, és most tesó ügyben sem jön sajna spontán a dolog. Most volt a 2. inszem, ami nem sikerült, és innentől valószínűleg lombikra megyünk.
Vagyis mindenképpen lombikra...
Jó régen volt 13 éve a Nyírőben:-)ekkora már a lányom:-)Szörnyen rosszul voltam, azt hittem szétdurran a leszívás előtt a hasam.Akkor még nem is hallottam arról, hogy fehérje... Azóta is peteéréskor megérzem. Viszont az első lombikos lányom után 7 hónappal spontán teherben maradtam. Két gyönyörű lányom van:-)
Sok sikert és kitartást kívánok mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Barátcserje és palástfű együttes alkalmazása stimuláció után a 15. napon...
- Lombik stimuláció
- Volt már valakinek sikertelen (nem reagált megfelelően) lombik stimulációja?
- Lombikos stimuláció alatti vérzés mitől lehet?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?
- 5. támogatott lombik után mernél még vállalni stimulációt?