Kismama vagyok, alacsony a vérnyomásom sokat szédülök mit tudtok ajánlani? (tudásbázis)
Szia Ágica!
Vérnyomás alacsony, pulzus felment. 10 hetes vagyok. A kávé sem segít a vérnyomásomon. Neked jó lett a vérnyomás?
Most nézem csak a dátum már elég régi! :DD
Már nem lehet aktuális ! :)
Sziasztok
Nekem is alacsony a vérnyomásom 80/45 a pulzus 98 .
6 hetes az állapotom . Ma elmentem a körzeti orvoshoz, hogy táppénzt kérjek, mert az örökös émelygés,szédülés kimerít teljesen . Képtelen vagyok 8 órát egy kis-nagykereskedői áruházban kasszásként végig dolgozni így. Próbáltam, de a nap végére már minden bajom volt és sírós is lettem.
Enni csak minimálisan tudok . Kávé szagát nem bírom ,colát nem merek inni...
Ti dolgoztok ? Hogyan bírjátok ? :)
Szerintem semmi se használ. Én ittam annó a terhesség alatt kávét, szedtem Magne B6-ot, aztán mind a vércukrom, mind a vérnyomásom a béka seg.e alatt volt végig. Rendszeresen voltam rosszul, de szinte ájulásig. Volt amikor buszon (szerencsére ültem), volt amikor a keresztfiamat hoztam el az oviból, itthon, vásárlás közben bárhol rosszul lettem. Úgy a 20-35 hét között volt a legdurvább. A terheléses cukron le is fektettek, olyan szarul voltam. Huhogtak is a nővérkék, hogy tuti nagyon magas a cukrom. Terheléses vércukrom 3 lett.
Semmit nem tudtak velem kezdeni (már az orvosok). A túlélésre játszottam :-). Votl nálam cukorka, ami a vércukromra jó volt, de az a vérnyomásom nem vitte fel. Ittam 3-4 litert naponta, de akár öntözhettem is volna vele inkább a virágokat.
Szia!
Nekem végig 90/50 volt a vérnyomásom, de volt 70/40 is. Szedtem az Elevitet, Magne B6-ot, 200-as C-vitamint és minden nap ittam teát vagy cappuccino-t.
További ajánlott fórumok:
- 110/56 a vérnyomásom, ez alacsony vagy még normális?
- Alacsony vérnyomás milyen tünettel jár? Mit lehet tenni ellene?
- Alacsony vérnyomásra gyógyszer vagy természetes gyógymód?
- Van köztetek olyan, akinek alacsony a vérnyomása?
- Hirtelen fellépő mérhetetlenül alacsony vérnyomás, izzadás, mitől lehet?
- 10 hetes kismamaként folyamatosan fáj a fejem, az orvos szerint az alacsony vérnyomás miatt. De a kávé nem emeli.Tud valaki valami ötletet?