"Kis"lányom születése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: "Kis"lányom születése
Gratulálok!
Az én kislányom 4100gr-mal született,szóval tudom miről beszélsz!:)
De szép nagy babaád lett és nagyon ügyes voltál:)
enyém 4050g 4200g és 3740g voltak:)
Nem érzem magam hősnek. Tudtam, hogy nem lesz egyszerű. Két dolgot mondogattam magamban:
1. Bízom az orvosomban. Tudásával és tapasztalatával megtesz mindent értünk.
2. Amíg körülöttem nyugodtak, addig én minek idegeskedjem.
Gratulálok és jó egészséget nektek jó volt olvasni, igazi hős vagy!
Sok boldogságot nektek az óriás bébivel!:-)
Gratulálok a "kis"lányodhoz:-)
Nem semmi, hogy simán meg tudtad szülni!
Gratulálok nagyon ügyes voltál én nem tudom milyen ekkorát szülni mert nekem 3030volt a fiam de gondolom igazodott hozzám-hozzánk is.
Sok sok tejcsit és egészséget kívánok :-D
Gratulálok tudom mit éltél át,az én 2.kislányom is nagy súllyal született,4030g-mal....
jó egézséget kívánok nektek
Juhuj, gratulálok és sok egészséget és sok sok tejcsit. Hatalmas bébi:) Nagyon ügyes voltál és büszke lehetsz magadra.
Az Én kicsi fiam 4290-el született, Ő az első gyermekem és őszintén megmondom, hogy félek, hogy a 2. nagyobb súlyal fog születni.:)
Atyaég! :-))) Hatalmas bébi. Az én pici lányok két hónaposan volt ekkora. :-)))
Gratulálok, jó egészséget nektek!
Hasonló szülésem volt a 3. babánkkal, Ő 4500 grammal, 54 cm-rel látta meg a napvilágot. ;) Én is simán szültem meg, bár nagyon paráztam, mert neki a kis dagi kinézete miatt tényleg nem lehetett tudni, hogy egyáltalán kifér-e. Nálunk a vérzés helyett hüvelyrepedést "osztottak", egy 4. babát már nem lehetne simán megszülnöm - de ezután nem is akarok már több gyereket! :D
Gratulálok Nektek, nagyon ügyesek voltatok! :))
Gratula a gyerekhez, meg hogy ilyen bátor voltál, hogy természetes úton meg tudtad szülni. Orvosnak is gratula, hogy ebben a partnered volt.
Az első fiam nekem is 4.650 gr volt, tudom mit éltél át, bár én utána vasat tudtam volna gyúrni, de nem is volt komoly vérzésem. A lényeg, hogy jól vagytok mind a ketten. :-D
Ugrás a teljes írásra: "Kis"lányom születése