Kisbabával mennyi esélye van ma egy nőnek társra találnia? (beszélgetés)
Hát ez az!:)
Még baba nélkül is kérdés, hogy merre keresgéljen az ember, nem hogy így!!:)))
Amúgy fogalmam sincs..majd talán szembe jön velünk az utcán:)))
Örülök olyan történeteknek, hogy gyerkővel új párra találtok! De szerintem is sok múlik azon, hogy milyen lehetőséged van az ismerkedésre. Hol és merre jársz, milyen a társaságod. Nem egyszerű...
Pl. nekem a netes ismerkedés sose jött be, nem volt sikeres. A munkám sem olyan, a baráti kör meg elég zárt ilyen értelemben. Akkor meg hol?
Nem mentségeket keresek, komolyan érdekel...
Köszönöm,lányok!:)
Zsedeske, te meg régen jártál a babás fórumon!! Jól vagytok??:))
ha ilyen Anyukája lesz, már nyert! :)
És mind a ketten nyertetek!Nekem sem felhőtlen a kapcsolatom, de a gyerkőc az egyetlen, aki minden nap örömet tud okozni!
Szia Maffia! :)
Bár nincs tapasztalatom ebben a témában, de azt gondolom, ha belül elfogadod, hogy egyenlőre ketten vagytok a babával, és emellett próbálsz kiegyensúlyozottan élni majd fele, akkor ez a boldogság mások felé is érződik majd. Pozitiv kisugárzás, tudod :) Sok singli nőben ez nincs is meg!!!
Ha csinosan, nőiesen öltözködsz és társaságba is próbálsz majd járni, szerintem előbb utóbb biztosan találsz valakit.
Viszont lehet egy picit idősebb korosztályból találod meg a pasit, mondjuk 3o felett...
Igen, bika!:) Mint a testvérem:)
Azokat a férfiakat tudom csodálni, akik más gyerekét elfogadják és sajátjukként nevelik fel!
Zsu, szerencsés az ismerősöd:)))
Ez így van.
Nekem már mindennél fontosabb, hogy a pici boldog legyen. Így vagy úgy, de tisztességgel felnevelem!:)
Igazad is van, meg ne menjen a károtokra a stressz, tudod, mi jár egy kezdődő és még bizonytalan kapcsolattal. Legyen tejed, sok örömöd lesz a kislányodban is, és majd kiegyensúlyozottan kezdhetsz párt keresni. Ne is bánd, illetve lehetett volna másképp is, de majd jön másik férfi, aki nem tenne ilyet és sajátjaként fogja szeretni a kicsidet.
Tudod, őt te hívtad világra, csak rád számíthat, és semmiről sem tehet, vigyázz majd rá, mert a TIÉD :)
Kedves apuka úgy gondolta, hogy inkább mégse...Kár hogy nem időbe gondolta meg magát, talán könnyebb lett volna mindenkinek. De nem bánom, már nagyon várom, hogy megszülessen!:)
Én is kb egy és másfél évre gondoltam...Addig szerintem még egy randi erejéig sem tudnék elszakadni a babámtól:)
Nekem 3 hónap múlva születik meg a kislányom:))
Nem a pasizás lesz az első dolgom az biztos, jó sok idő fog eltelni addig...Csak kiváncsi voltam, hogy mennyire lesz nehéz... Talán szerencsém lesz!:)
Babáról van szó.
Maffia, mennyi idős a pici?
Nekem van egy ismerősöm, őt akkor csalta meg a férje, amikor a 2. gyerekükkel volt terhes (nagy szemét az ilyen ember - már bocs). Aztán el is váltak. Olyan ügyes volt a csaj, hogy 1 évvel később eljegyezték.
Sztem ő szerencsésnek mondhatja magát, nem sűrűn fordul elő ilyen.