Kisfiúknál fütyi húzás mikor, hogyan? (beszélgetés)
Nálunk egy éves korban ellenőrzik a státuszon,kétéves korban valami eszközzel avatkoznak be,akinek nem húzható teljesen hátra. Ezt orvosa válogatja, valahol már nincsenek meg ezek a barbár elavult módszerek,és a természetes letapadásnál nem avatkoznak be ilyen módon.
Én már a kisfiam féléves korában közöltem az orvossal, hogy az én fiammal ezt nem fogja csinálni. Szerencsére 1 éves korában a státuszon,amikor vizsgálta neki,már teljesen hátrament,így minden este könnyen ment.A fitymatornát akkor is kellett volna csinálni ha még van részleges letapadás,óvatosan hátrahúzni,amíg lehet.Felénk ezt a szokás.
Szia!
Én utána néztem neten és kb 2 éves korban válik el a bőr, addig nem is szabad. Ha jól tudom ezt majd a védőnő vagy gyerekorvos fogja mondani, addig nem szabad bántani.
Az enyém most lesz 1 éves, még nem mondták, hogy kell.
További ajánlott fórumok:
- Mikor kell elkezdeni húzogatni a fiú babák fütyijét?
- Tapasztalt anyukák segítséget szeretnék kérni! 9-10 hónapos és 3 éves kisfiúknak ajándékötletek?
- A kisfiúknak mikor kell megtanulni állva pisilni?(És hová? bili: nehéz beletalálni, wc :túl magas)
- Hallotál már olyan krémről ami segíti a kisfiuknál, hogy a fütyje ne tapodjon le, és ne legyen fitymaszükűlete.
- Játék kisfiúknak
- Havi hizás szoptatással kisfiúknál?