Kire fog hasonlítani? (beszélgetés)
Hülyeség.Lehet,hogy a nagyanyjára,vagy a dédapjára fog hasonlítani.
Vagy netán a postásra???????
Hát nem édes??:)))
azóta már reggel ezzel szórakoztunk a munkahelyen,mindenki ezt próbálgatta a gépen:D:D:D
Nekem a kisfiú és a kislány is egyforma:)
A kisfiú olyan mint én voltam kicsi koromban:)
Ez csak játék sztem nem így fog kinézni:DDe egyébként gyönyörű gyerek,nézzétek meg:D:D:D
[link] _id=1007290&image_name=wb20100729055243q22ph3juiuafq76is7ho7 7d932.jpg&baby_name=Kov%C3%A1cs%20B%C3%A9la%20Noel&o=s
én eléggé meglepődtem az eredményen...a férjemnek is és nekem is hosszúkás arcunk van, a program pedig fiút és lányt is széles fejűnek kreált...pedig a gyerekeink is keskeny, hosszúkás arcúak...egyedül az jött be, hogy a lánynak zöld szemet csinált, ami a valóságban is igaz, pedig mindketten barna szeműek vagyunk
semmi más nem hasonlít, sem a szemforma, fejforma, száj, orr arc és még a haj sem :)
Hát nekem borzasztó szép kisfiam lesz ha igaz:D
Most próbizom a lányt:D
köszi h segitettél:)
ha letekersz az oldal aljára, ott ha feltöltötted magad, a bal oldalon írja, hogy tölts fel képet a partnerről.
ha ez kész, akkor a gyerek nemét, színét, nevét kell megadni, és proceed gomb, és kész.
Akkor megmondod h kell??:D:D:D:D
mert én addig eljutottam h feltoltam magamat,de valami stárok közül kell választani vagy nem??:))))))
Sziasztok!
A barátnőm állítólag hallott olyan oldalról h ha feltesz magáról és a pasijáról egy képet,akkor megláthatja h kire fog hasonlítani a gyereke...
Tud valaki ilyen oldalról???Ha igen segítsetek,mert én még soha:D
További ajánlott fórumok:
- Kire hasonlítasz? :-D
- Mihez hasonlítanád a szülési fájdalmat/makat?
- Netes oldal, ami a fényképedet bemásolva kiadja, hogy kire hasonlítasz! Tudtok segíteni, hogyan találom meg? Köszi!
- Te hasonlitasz valamelyik ismert emberre?
- Mennyire hasonlítanak a gyerekek a szüleikre?
- Milyen állatra hasonlítasz leginkább?