Kinek van patkánya? (beszélgetés)
Nekem van.
Mindig volt és lesz is.
Üdv.
Ez a baj ezekkel a kisállatokkal, hogy nagyon rövid ideig élnek. Nekem egy kisegerem volt, az nagyon szelíd volt, bárkinek evett a tenyeréből:) Én egy barátnőmtől kaptam, amikor még kicsi volt és egy delmás dobozban vittem haza:)
Nekem volt, 3 is. Az első nem volt túl kedves vagy szelíd, ő kígyókaja címszóval élt az állatkereskedésben, míg hozzám nem került. Megtanultam, mikor, h lehet vele foglalkozni, úgy nem volt baj, de az első időkben nagyon csúnyákat tudott harapni. Sosem szelídült meg igazán, de én szerettem Tutyit nagyon.
Utána párban volt két csajszi, őket tenyésztőtől vettem, vonattal hoztam haza őket, emlékszem, egy idős néni ült be mellém a fülkébe, na mondom, lesz anyázás, ha meglátja, de kiderült, h az unokáinak is vannak és szerinte is nagyon cukik. :D Ők nagyon szelídek voltak, sokat sétáltunk úgy, h a nyakamban ültek, vagy hám és póráz, jaj, hogy lestek a népek a parkban mindig. Nagyon az emberhez tudnak nőni, de sajnos olyan rövid ideig élnek. :(
Nekem az egerem anno nagyon barátságos volt. Lehet, elég hozzá annyi, hogy minden nap kiveszed a ketrecből és vele vagy.
Akkor tényleg nagyon intelligensek:)
Ha az ember tud bánni vele, akkor kezesbárány.
Nem kell neki repülő. Nagyon okos állat, nem sétált bele a csapdába.:)
Beírtam a guglülbe, elég félelmetesnek látszik, nem harapott meg?
Valaha buckapatkányom volt.
Ne hívjak taxit neki?:DDD
Az tényleg jó messze van. Gondolod majd ebben a hidegben viszem a patkányt az erdőbe?:DDD
Akkor jó messzire engedd el, valahol az erdőben.
Engedd szabadon azt majd lesz valami
Élve fogó, de nem tudom még mi lesz vele ha sikerül elkapni.:)
Szegény pati, remélem élvefogó és utána elengeded.:)
Képzeld milyen véletlen. Ma bementem a munkahelyemre és mikor bementem a műhelybe egy patkány ugrott le a polcról. Szereztem is egy csapdát. Lehet, hogy holnapra belefut. Nem kell? :))))
Beírtam a keresőbe, a fekete nagyon cuki:) Volt egy kis fekete egerem, hasonlít rá:)
Hát szín választék van. Rengeteg. Ha a képet nem is nyitotta meg abban amit linkeltem de láthattad hány szín változat van már :)
Az alfaj 1. A vándor.
Házi patkány.
Amiről itt szó esik az pedig a csuklyás patkány. A vandorpatkany továbbfejlesztett (színileg) verziója :D
Biztos van választák, habár én eddig leginkább foltosokkal találkoztam:)
Miért, én milyen fajtát ajánlottam?:P
Ezen fórumon senkit nem érdekel hogy utálod.. De köszönöm a fórum indító névében ezt az építő jellegű hozzászólást
Útálom a patkányt.
Inkább a szilveszter és a nyári hôség...
Ez olyan mint ha valaki németjuhászt szeretne de te vizslát ajánlasz :D
Nem azonos a két alfaj :P
További ajánlott fórumok: