Kinek mi a tapasztalata a szilikon macskaalmokról? (beszélgetés)
Mikor kell cserélni?Van aki azt mondta 1-2 hetet is kibír.
Ami most van nagyon rossz pedig csomósodós:((Az összeállt csomó mikor venném ki szétbomlik nem lehet normálisan egyben kivenni és szag van:(
Fit+fun-t használunk
+jegyezném, 25-30kg homok 300Ft és a macska azt kedveli a legjobban
Nix 2 napos szag, mert cserélni kell, ha már macskát tart valaki
Kizárólag azt használjuk.
Sokkal jobb, mint bármelyik más macskaalom..
Nagyon jól magába szívja a kellemetlen szagokat.
Nekünk is fedeles alomtálca van.De mégis reggel olyan erős pisi szag van:(És mikor kiszedem utána is érződik.Freesnapfba veszem a fitt fun-t
És addig tényleg nem volt szag míg nem cserélted?
Az enyém csomósodót használ (tesco sajátmárka). Most beteg a lába, ezért szilikonosat kapott, de nem szereti, szúrja a talpát. Másrészt engem taszít a tudat, hogy a 2 hetes pisi ott áll az alomban.
A csomósodónak sem volt szaga, igaz én fedeles almot használok.
Kinek mi a véleménye?Mert amit most használunk csomósodós de mégis 2 nap után nagyon erős pisi szag van hiába szedem ki az összeállt dolgot.
Sokan jót mondtam a szilikonosról de nem tudom érdemes e kipróbálni és tényleg 1-2 hétig se kel almot cserélni.
Ez nem 10 kg - hanem 10 liter :) Olyan 4-5 kg lehet a zacsi súlya.
A vacak derekammal simán elviszem - egy darabig.
Nálam is fontos szempont volt, hogy akkora legyen, hogy azért ne szakadjak bele, amíg cipelni kell.
Engem csak az elszíneződés zavar, de valóban a legjobb mert szagtalan.
1 cicának 3-4 hétre elég egy zacsi.
8 literes Multifitet veszünk mindig.
A cicák napközben kint vannak, este jönnek be és reggelig vannak bent. Így nekünk elég.
Egyébként nagyon sokáig jó, ha az ember minden nap kiveszi belőle a "végterméket", nem büdösödik, nem áll össze.
Amúgy az a techniákája, hogy sokat töltök egyszerre a tálcába, és kiszedem a kakit, a többit meg sűrűn átforgatom..és akkor tényleg sokáig elég!
Viszont ha keveset rakunk bele,akkor hamar összepisilik és utána nem mennek bele...és akkor sokkal többször kell takarítani, és hamar fogy!
Nekünk 2 cicánk van, de nekik is max. 1 hónapig elég a nagy zacsis alom...
Hogy a fenébe elég nálatok 3 macseknak 1,5 hónapig??? Ilyen cicák kellenek nekem is!:D
Mi is azt használjuk már vagy 3 éve. Egyáltalán nem büdös és nagyon sokáig elég. 3 cicánk van és ha minden nap kiszedjük a kakit belőle, akkor 1 zacsi kb. másfél hónapig elég.
És simán lehúzható a WC-ben, mert a vízben elolvad.
Viszont tényleg széthordhatják a lakásban, de ez csak 1-2 szemet jelent és nem is mindig.
További ajánlott fórumok:
- Mik a szilikon sütőformával kapcsolatos tapasztalatok, vélemények?
- Cicások!Olcsóbb, de jó macskaalmot keresek!Tudtok segíteni?
- Pozitív és negatív tapasztalatok a szilikonból készült muffin- és egyéb sütőformák kapcsán?
- Lehet baj, ha nem vettem fel maszkot és úgy dobtam ki a macskaalmot?
- Szilikon billentyűzet van valakinek?Mi a tapasztalat?
- Mamma pads szilikonbetétről tapasztalatok? Használta már valaki?