Kihez menjek ha beteg vagyok és nem rendel a körzeti orvos, csak délután? (tudásbázis)
:D
Ha magától elmúlik...
ja...tudom, csak az orvosok nem tudják...
Próbálkoztam már másnál és azt mondta, hogy neki nincs kocsija, ezért vállalja, csak a rendelőhöz közeli betegeket.... Mondom ez marha jó... Nem mintha a mostani bármikor kijönne ha bajom van. Még az öreglányokhoz se jár ki a szomszédomban.
Délután is eltudod mondani, hogy reggel mi a bajod...
Addig menj haza és próbálj meg pihenni;)
Lehet, hogy igazatok van. Megvárom a d.u. Csak az a bajom, hogy minden orvoshoz szívesen elmegyek,csak a körzetimhez ne kelljen. Rendelés előtt már ott ül a sok nyugdíjas, ha a 4. vagyok, akkor se jutok sorra a 4 órás rendelés alatt.De mindegy megpróbálom d.u.
Köszi
Azért azt délután is elmondhatod, hogy reggelente szédülsz meg ájuldozol!
Ha tényleg gond van, délutánra csak a tünet múlik el, maga a probléma nem!!
az a bajom ha d.u. megyek addigra elmúlik...
Egy hete a megfázás mellett, nagyon fáj reggelente a fejem és szédülök. Bevittem a gyereket a bölcsibe, majdnem helyben elájultam. Mentőt nem akarok hívni. Az Sztk-ba mehetek vajon ilyen bajjal?
délután a körzetihez :P
persze ha ,tényleg nem éled túl délutánig akkor bármelyik doki fogad.....
További ajánlott fórumok:
- Mit csináltál délután 4kor?
- Hathónapos kisfiam egy hete délelőtt gyümölcspépet kap, mikortól kell már délután is adni neki szilárd kaját?
- Megcsípett egy darázs a bokámnál és bedagadt, mert allergiás vagyok rá. Menjek orvoshoz, vagy kezeljem házilag?
- Kismama vagyok! Délutáni olvasgatáshoz keresek jó kis könyveket!
- Mindig fent vagyok hajnal 4-ig. Aztán meg délután 2-ig alszom.
- Aludtam egyet délután és mióta fel vagyok, dolgozik bennem...