Kialakulhat még ebből szerelem? (beszélgetős fórum)
Megboldogult lanykoromban utaztam oda-vissza vagy 350 km-t, hogy visszaadjam a gyurut.
A mostani fejemmel nem tennem, de az ekszer az edesanyjae volt, ot pedig nagyon tiszteltem.
4 randi utan ne erezd ugy, hogy eleted szerelmet vesztetted el. alig ismertetek meg egymast, amennyit megismertetek egymasbol, az sem tetszett kolcsonosen, se neked, se neki
jobb, hogy igy alakult, most gondold el, eleted vegeig unalmas filmeket neztel volna es kiserted volna horgaszni? :D nem kell ennyire raakaszkodni senkire, es latnod kene realisan, neked mennyire nem felel meg a pasi, o oruljon, hogy randizgathatott veled, ennyi
Csak nem utaztál volna 60 km-t ( 120-at ) azért, hogy szakítson Veled ??? Utazzon ő, főleg, hogy most utoljára Te utaztál. Ez a történet nekem arról szól, hogy csak szexre kellettél, akármennyire is kedves volt a társkeresőn, meg utána 2-3 találkozásnál ! Felejtsd el és vond le a tanulságokat !
Ne legyél negatív ! Minden nőn van, ami szép, azt kell kihangsúlyozni, Te is írtad, hogy szép vagy. Olvass, kultúrálódj, járj olyan helyekre, ahol fiatalok vannak. A modorodon tudsz változtatni, csak akarni kell : nem kell rögtön válaszolni, ha valami nem tetszik, számolj előbb 10-ig, vagy aludj rá, amíg lehiggadsz !
Az életedet ne attól tedd függővé, hogy mit mond a férfi ( és Te ahhoz alkalmazkodsz ), hanem, hogy Te mit szeretnél a kapcsolattól !
Ma reggel ez az idezet jott velem szembe:
Nem az a probléma, ha valami nem sikerül. Az a baj, ha nem teszem fel a kérdést: "Mit tanulhatok belőle?"
Mit érsz a baratságával?
Biztos jól fog esni,amikor megbeszéli majd veled,hogy milyen jól alakul a párkapcsolata .
Semmi értelme .
...mindig fájna neked ez a barátság" és sosem lenne őszinte!
Jól tetted. Ez egy kényszer barátság lett volna csak... Van barátnőd igaz?
Alkalmazkodni tudni kell.
Ha nem tudsz senki sem marad meg melletted.
Néha meg kell tenni olyan dolgokat,ami neked annyira nem jön be a másik kedvéért,aztán ennek kölcsönösnek kell lennie.
A kapcsolat pont a kompromisszumokról szól.
A másik,hogy ne hívogass senkit,ne is üzengess,ha megfogadod ezt a tanácsot,akkor jobb esélyeid lehetnek.
..igen azt tegnap olvastam is (nekem mondjuk rosszul is esett, ahogy írtál itt)
Mert senki sem akart bántani, csak felnyitni a szemedet.
A külső lényegtelen (elmúlik a szépség) a modor pedig még jobban kiül rajtad.
Mi miatt nem szereted magadat?
Ne akard gorcsosen mindenaron!
Elj! Gyujts elmenyeket! Mozogj, olvass, menj el ide-oda a kozelben. Muvelodj, tajekozodj, adj magadra!
Marika, Marika ....gondolkozz picit. Önfejű vagy rendben...
Szeretnél is párt magadnak, de ne mindenáron akard!
Mond..szereted te magadat (is)??
Könyörögtél? ...hát ez remek!
Nagyon éretlen vagy és nagyon kislány!
..nem úgy volt, hogy te is undok voltál vele? :D :D
Már bocsi, nem akarom a pasit védeni, így ismeretlenül meg végképp nem ...de meghaltál volna, ha odakamparodsz mellé és együtt választjátok ki a filmet (nem hiszem el, hogy neked semmilyen film sem érdekel!! Ez számomra badarság!)
...baz mi lesz veled ha valami őrült focirajongóval jössz össze legközelebb?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek chaten kialakulhat két ember között mélyebb érzelem, amiből akár később párkapcsolat is lehet?
- Szerintetek kialakulhat itt a Hoxán férfi és nő között komoly kapcsolat?
- Mi lesz ebből? Barátság vagy szerelem?
- Lesz ebből szerelem, vagy csak kihasznál?
- Igaz, örökké tartó szerelem 16 évesen kialakulhat? Mi a titok?
- Lehet ebből valaha szerelem? Ragaszkodom hozzá, de ha nem az esetem?