Ki tud olyan oldalt, ahol megtanítanak tanulni? (tudásbázis)
8. Tiduj30
2009. júl. 14. 19:53
www.tanulasmodszertan.hu
7. zebracsikó
2009. júl. 11. 18:36
ilyen témával foglalkozó honlapról nem tudok, de kitűnő 10 alkalmas tanulástechnikai tanfolyamai(gyermekek számára!) vannak a Vadaskert Alapítványnak! (részt vettem egy képzésen, mint pedagógus, és ott mutatták be a módszereiket.)
Meggyőző volt, alapos munkát végeznek és sokat segítenek a gyerekeknek, tanulóknak.
6. 74ffa18240
2009. júl. 11. 11:35
attól függ, mit akarsz tanulni, mert azt nem árultad el
5. ec63a7fc29
2008. dec. 17. 19:45
1, Jó ha megismered a tanulás fiziológiáját
2, Ha kipróbálod, melyik az a lépés, ahol nehezebben mennek a dolgok
3. Fejleszted magadat tudatosan.
Vagy keresel egy szakértőt, aki megtanít tanulni
4. 17b4718bd7
2008. jan. 31. 18:29
a googlelbe be irod pl. azt hogy segitség a tanulásban és úgy is ad ki rá valamit,
3. iminimi
2008. jan. 30. 22:00
www.doksi.hu Az egyik főlink ezzel kapcsolatos. De ha nem találod, szívesen elküldöm. Remélem, segít.
2. Livia38
2008. jan. 29. 17:11
Szia!
Az agykontroll sokat tud segiteni a tanulásban és minden koncentrácio zavaroknál is, ami nagyon fontos a tanulásnál.
Ezzel a cimszóval, hogy "agykontroll" biztos sok infornációt talász az interneten.
Üdv
1. anyoca69
2008. jan. 29. 17:06
Szerintem sok herce-hurcától megszabadítana minket, ha foglalkozna ilyen témával valamelyik honlap. Írjatok!
További ajánlott fórumok:
- Kell egy kommunikációs tanfolyam, ahol megtanítanak...
- Kétkerekű kerékpáron hány éves kortól tudnak megtanulni biciklizni a gyerekek? Pótkerékkel v. nélküle jobb-e megtanítani?
- Tud valaki Pécsen olyan helyet, ahol meditációt lehet tanulni?
- Szeretnék itthon megtanulni hastáncolni.Tud valaki ehhez egy jó internetes oldalt, ahonnan meg lehet tanulni?
- Budapesten van olyan egyetem/főiskola, ahol általános iskolai rajztanárnak lehet tanulni?
- Tudnátok olyan zeneiskolát ajánlani ahol lehet skót dudán tanulni?