Ki milyen tanfolyamot végezne el szivesen? (beszélgetés)
Egy újabb, most induló képzés.
A képzés megkezdésének feltétele
Érettségi vizsga.
Szakmai előképzettség nem szükséges.
Régi/új téma. Tanulni sosem késő.
Egy lehetőség budapesti vagy Pest megyei munkanélkülieknek, pályakezdőknek és akik érdeklődnek az informatika iránt. Szerintem olcsón lehet ismeretet szerezni.
Oké, a te dolgod, én csak egyszerűen kíváncsi voltam. Nálunk nyilván azért a német és az angol, mert Európában azt beszélik leginkább, főleg az üzleti életben.
A tudományos világban és az informatika világában pedig szinte minden angolul van, (főleg informatikában), szóval én ezért gondolnám ezt a nyelvet mindenképpen tudni. Aztán mellé lehet még bármilyet tanulni... :-)
A kínai nyelvet beszélek a legtöbben. Igaz, leginkább csak Kínában :-)
A spanyol és a portugál éppen az egyik olyan nyelv, amit a szinte a legtöbben beszélik a földön :-)
Európában mondjuk nem annyian, mint Dél-Amerikában.
De mire jó az, ha nem tudod használni, mert különleges ugyan, de senki nem beszéli?
Itt keresgélj. Válaszd ki a tanfolyamot és a megyét, és lejjebb látod, hogy milyen képzési centrumokban indulnak a tanfolyamok.
Ha a képzési centrum nevére kattintasz, megnyílik, hogy hol, melyik iskolákban.
Általában már most kell jelentkezni, van köztük ingyenes (államilag támogatott) is. Mert ha iskolarendszerű (2 éves vagy több) képzés, az támogatott.
Válogass.
Nézd csak, idegenvezető képzés még OKJ-sben is van.
Ez valóban egy jó szakma lenne, utazási irodákhoz, csoportok kísérésére, nekem is tetszene
Az érdekes lehet!
Kezdd el grafológiával, és utána majd alakul, hogyan, merre tovább.
4 évig tanultam németül. Egész jóé ment. Csak hogy azok után a kutya is csak magyarul ugatott meg.
Attól függ, hogy leszel-e, kerülsz-e olyan környezetbe, ahol szinte naponta hallod, használod, mert nyelvet tanulni csak úgy érdemes.
Lakberendezőit szívesen, ha:
- valaki kifizetné a tanf.díjat
- és persze zsinórban lenne rá fizetőképes igény.
Betyárul jól csinálnám, hogy más pénzét költöm, és a saját örömömre csinálom! :))
Egy pici éttermet nyithatnék, egyedi ételekkel, saját kezűleg főzve.
Ahhoz szívesen tanulnék még.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tanfolyamot kell elvégezni annak, aki nevelőszülő akar lenni?
- Ki vett már részt elsősegély tanfolyamon és milyen a vizsga?
- Milyen tanfolyamot, iskolát érdemes most elvégezni?
- Manapság milyen tanfolyamot érdemes elvégezni?
- Milyen munkát végeznél szívesen? Szeretsz a munkahelyeden dolgozni?
- Hol végeznétek el Pesten az ECDL tanfolyamot, ahol korrekten le is vizsgázol?