Ki ismeri Tatarek Rezső edzéseit? (beszélgetés)
Azért a 10 percesekből ma már kettő lement.
Amikor régen elkezdtem, még nem sikerült végigcsinálni.
Az most sikerül, csak nem tudok annyira mélyen guggolni, mint kellene, és a kitörések se az igaziak. Van hova fejlődni, de egyre jobb lesz!
Én is ám! :D
Még nem ugrottam neki, de nagyon piszkál.
Kezdem felvenni a fonalat, most ezzel kacérkodom:
Egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy menni fog, de remek lesz!
Én nem eszem salátát. Nem az én műfajom.
No meg itt a faluban nem is támad ingere az embernek, nem tartanak a boltok salátanövényeket. Kölest, hajdinát, zabpelyhet eszem, és valamikor csak zabkorpával sűrítettem az ételt. Gyümölcsöt viszont többet eszem, mint amennyit a fogyáshoz jónak tartanak.
Összességében, el sem tudom képzelni, hogy a fenébe gondolják azt a tanácsot, hogy napi 5-6x együnk egy-egy adag (maréknyi) zöldséget vagy gyümölcsöt.
Amikor 2012-ben végre észrevettem, mennyire kimentem a formámból, még nem voltam képes a 10 perces Tatarekre. Én, aki kamaszként sportoltam, és később urcai kocogóversenyeken vettem részt! Kicsi kis gimnasztikákat csináltam, naponta többször, de azt minden nap. Míg a férjemet ápoltam itthon, leépült az izomzatom valahogy.
Amit visszaszereztem, az a háj alatt is megmaradt, de azért gyengült.
Tojással, jó kis kaja az:-) !!!
Te már rutinos "Tatarekes" vagy, gyorsan belerázódsz! Emlékszem, az elején majd beledöglöttem! Én annyira belelendültem a helyes étkezésbe, hogy szinte minden nap eszem valamilyen salátát. Vagy ebéd, vagy vacsora! Persze könnyű hiszen nyár van, télen biztos bajban leszek a sok semmilyen ízű zöldség miatt!
Még nincs, de értelmes kis húzódásokat érzek. :D Hasra, hátra dolgoztam, azért a háj alól is előjött a rutin! Jó érzés volt.
Kajálni egyelőre nem tudok értelmesen, most egy darabig nem tudok rágni (fogsorkészíttetés).
Holnap azért eszem jó puhára párolt hagymás gombát. Még nem tudom, hajdinát főzök-e hozzá, vagy csak tojást ütök rá.
Az én bringámat használtan, de felújítva vettük, lehet rá költeni.
Még az is lehet, hogy a régit felújíttatom, mert így nem lehet rendesen bringázni, pedig szeretem én is a szelet érezni a fülemen... :D
Köszönöm!!!
Áâáá ezt még nem mertem, ehhez én még "kicsi" vagyok :-) Mindenképpen kipróbálom. Nagyon rákattantam a bicajozásra is. Mármint nem a szobabiciklire, hanem igazából. Vettem egy szuper gyerekülést, gyerkōc bele és hajrá.Nem olyan borzasztó távokat, inkább kinézek egy közeli települést, ahol kevésbé forgalmas mellékút, illetve kerékpárút van, eddig egy 8 Km-re lévō volt a leghosszabb, szóval oda-vissza 16 km. Mindketten nagyon élvezzük!
Ahogy a könyvben meg van írva!
Ügyes vagy!
Neked elhiszem :-) :-)
Holnaptól ezt csinálom!
Nem fájt, mert sorvadnak a foggyökerek, azért is kezdenek el mozogni. Gyorsan is gyógyul a helye, és nem fájt utána sem.
Képzeld el, mit olvastam: könnyű gimnasztikával is le lehet fogyni. Csak mindig, valahányszor kajával kínálnak, a fejedet kell jobbra-balra forgatni! :D
Nekem tegnap kihúztak két egymás melletti rágófogat. Most emiatt sem mozoghatok.
Hát én tuti nem tudok ébredés után rögtön enni, ha korán kelek, akkor sem - de ismertem olyat, aki alig esett ki az ágyból, már a kaját kereste.
Én már nem bírnám az éjszakázást.Általában 10 órakor elalszom:-)Szellemi munkát meg pláne nem tudnék éjszaka végezni!
Rettenetesen kikészít ez a meleg, de így most van mire fogni, hogy miért nem tornázom:-(
Én ma ebédre tökfōzeléket ettem fasírttal. Rossz szokás, de a reggeli éves nagyon nehezemre esik. Csak a kisfiam miatt erōltetem meg magam, ne egyedül kelljen ennie szegénykémnek!
Elnyomott a meló. Jó lett volna mozogni pedig.
A vacsora (ez a két étkezés volt ma) csikós tokány volt nokedlivel, és búzadarás, gyümölcsös desszert. Messze nem optimális, de kalóriaértékben talán egész jó.
Ééés még nem vagyok kész a melóval, de nem sok maradt holnapra.
Furán.
Épp most reggeliztem.
Édes tejeskávét és lekváros kenyeret, mert már órák óta dolgozom, és a fejem kéri a szénhidrátot.
bagoly vagyok, általában hajnalban alszom el, és délelőtt vagy akár kora délután valamikor ébredek.
Mára virradóan hajnali 5-kor aludtam el, 6-kor ébresztettem a fiamat, ő ment melóba, én visszaaludtam, de telefon ébresztett 10-kor, szóval nem vagyok kipihent.
Végül is nem baj, hamarabb fogok elaludni.
A munkámmal bele kell ma húzni, mert tegnap délután kaptam, csütörtök reggeli határidővel. Holnap délután meg fogorvosi időpontom van, húzni fognak. Utána ki tudja, tudok-e majd dolgozni.
Ma lusta disznó voltam...... Semmi mozgás! Nagyon párás meleg volt a sok esō után, nem tudtam rávenni magam :-(
Neked hogy néz ki kb. egy napi menüd?