Ki hallott már a zöldkagyló kapszuláról? (tudásbázis kérdés)
Igen, most látom a régi hozzászólást,ez a legjobb, legtisztább, legkoncentráltabb Uj Zélandi tarajos zöldkagyló kivonat. Én 2012 ben ismertem meg orvosi tanácsra a kézfejtörésemre szedtem, és pár hét múlva foci közben vettem észre, hogy mintha olajat nyomtak volna a térdembe, annyira simán és könnyedén járt, a szalagok erősödtek, lazább és hajlékonyabb lettem.
Most pedig Achilles-szakadás és műtét után lábadozok,ezt szedem 2×2, meg Tendoactiv kapszulát is mellé 3×, kollagén+hiarulon mixet pluszba.
Sajnos nincs meg az eredeti doboz, így nem tudom összehasonlítani, de gyanús a dolog :( Vettem a műtét előtt egy másik porc erősítőt. Puritan's-tól,90db-6.490Ft.-
2dbtartalmaz:
1500mg glükozamint(tengeri eredetű)
1200mg kondroitin
500mg SMS
Továbbá: kollagén, Boswellia serrata, citrus bioflavonoidkoncentratum, Hyaluronsav
Na az ebben szereplő MSM-re azt mondta a az előzőt forgalmazó dokki, ez az ami felejtsek el!! Mondom neki, hiszen csodaszerként emlegetik és istenitik az MSM-t. Valami olyasmit mondott, faipari származék, ami beépül a sejtekbe, 8 éve van forgalomba és nem igazán ismerik még a teljes hatását, mivel beépül a sejtekbe szerinte nagyon vigyázni kell vele... Nem tudom pontosan elmondani mit mondott és ugye vitatkozni sem tudtam vele, mert csak egy két dolgot olvastam róla...
köszike
tudnál többet irni róla.hol rendeled, mennyi, más termék is érdekelne ami onnét van.
nem tudom itt mennyi infó szabad, még most regisztráltam a lapra. jólenne privát beszélnünk.
szia
nehezen de talán már eljutok a kérdésig.
Rendelt már valaki közvetlenül uj-zélandról zöldajku kagyló kapszulát vagy valami más terméket.megtaláltam ugyan hol kellene de nem tudok rajta eligazodni.
Az az igazság, hogy nagyon sokféle van, de ha elolvasod, hogy mennyi %-ban tartalmaz zöldajku kagylót, akkor látod csak a különbséget.
Gyógyszertárban még olcsóbban kapsz. Csak abban kevesebb ez a hatóanyag, viszont fájdalomcsillapítót tartalmaz, tehát nem fog fájni a térded, de javulni sem.
Meg kellene próbálnod ezt a glükozamint amit a tv reklámoz
a biodepo.hu-n 4500 ft lehet rendelni.........
és nagyon sajnos pénzhiány miatt 1,5 bnem szedem és most már a másik térdemet is érzem h nem jó :(
Ez sajna, de türelem játék. Nekem amikor el kezdtem szedni akkor kb. 2 hónap múlva hatott. Szóval tarts ki, hidd el jó lesz.
Ja és még valami,nem hagyd asbba. Én nyárom leálltam, egy hónap múlva újból el kezdett fájni a térdem, és kellet vagy jó 2 hét, amikorra helyreállt. Ugyanis ebben a kapszulában nincs fájdalomcsillapító, de az összes többiben igen.
Nem azért kértem volna priviben, merthogy titoknak minősülne, hanem azért, nehogy reklámnak minősüljön:),
Egyébként köszi.
Én sajna szentendrei vagyok, igy kissé kiesik tőlem, szóval tőle is postán tudnám rendelni.
Nem titok:)
Dr. Majzik Ernő székesfehérvári doki. Én a Kulcsi-K klinikán voltam nála magán rendelésen:)
Én pont ezt szedem, már másfél éve, és fantasztikusan jó:)
Nem értem a 3x1-et, ugyanis úgy tudom, hogy 50 kg-ként 1 db. Tehát én kettőt szedek.
Fizikóra azért nem jártam/járok, mert az csak felbirizgálja a dolgokat, begyullad a térdem tőle.
Priviben megirhaatnád ki a dokid, mert én 7.500-ért veszem:(
Én tegnap kaptam a dokimtól ilyen kapszulát térdemre. Mellette fizikóterápiás kezelésre is kell mennem.
A kapszula neve GREEN LIPPED MUSSEL, Újzélandi Zöldkagyló
500mg/kapsula tarajos zöldkagyló kivonat, ami 2500mg friss kagylónak felel meg. Ebből kell szednem 3x1-et. 100db-os doboz volt 6000FT.
Végül essék pár szó a sok ember életét megkeserítő porckopásról, amely igen gyakran a térdízületben jelentkezik. Német kutatók kimutatták, hasznosak lehetnek ilyen esetben az alternatív gyógymódok, például a fájdalomcsillapító akupunktúra. Egy tanulmány szerint az akupunktúra hatékonyabb, mint a gyógyszereket és fizikoterápiás kezeléseket alkalmazó orvosi terápia. Érdekes módon az akupunktúra akkor is segített, ha a tűket nem pontosan az akupunktúrás pontokba szúrták. A lehetséges magyarázat: a tűszúrásokkal megindul a test fájdalomgátló mechanizmusa.
Térdproblémáknál a gyógyszer nélküli eljárások közül az akupunktúra mellett mindenekelőtt a fizikoterápia, a piócaterápia, a fürdők, pakolások és borogatások segítenek. Artrózis esetén javasolhatók emellett az olyan sportágak, amelyek az ízületi porcot kímélik, miközben erősítik a körülötte lévő izomzatot. Ilyen a kerékpározás és az ergométer-tréning, a gyaloglás, az úszás és az akvafitness. Nem alkalmasak a térdet terhelő sportágak, mint például a tenisz, a súlyemelés, a labdarúgás. Érdekesség: az orvosi pióca egyszeri használata egy hét után már hatásosabb volt, mint a fájdalomcsillapító kenőcsök alkalmazása. A növényi gyógyszerek alkalmazásával ugyanez volt a helyzet. Az aranyvessző-, a rezgőnyárfa- és kőrisfa-kivonatok éppoly hatásosnak bizonyultak, mint a hagyományos orvosi fájdalomcsillapítók.
Az angol neve Green Lipped Mussel 3500
GreenHealth készítmény, Új-Zélandi.
Látod az emilcímem? Ha igen, dobj egy emilt, magánban tudok képet küldeni.
És azt hol veszed? és mi a rendes neve?
Mert az Os-ar-ten már 8.700 ,-Ftba kerül
Én is szedem a Zöldkagyló kapszulát.
De azt a fajtát ami Új-Zélandban készült, és 3500mg zöldkagylót tartalmaz.
Térdműtét után sokat segített, kedvesem pedig tünetmentes (lebenyes porcleválás) amióta szedi.
6.000 Ft egy 100-as doboz.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok az Ördögnyelv kapszuláról?
- Ki mit tud a barátcserje kapszuláról?Mire jó pontosan?Mik a tapasztalatok?
- Hallott már valaki a Reduzell36 "zsírleszívó" hatású kapszuláról?
- Hallott már valaki az almaecet kapszuláról?
- Hallott már valaki a Dr. Theiss féle NovaFit kapszuláról?
- Most hallottam a mályvatea illetve a kapszuláról?Van valakinek tapasztalata?