Ki érzett már szeretkezés közben vizelési ingert? Ez normális? (tudásbázis)
Hamarabb el fog telni, mint hinnéd!
Távkapcsolat vagy csak egy elutazás?
Köszii.Én is :)))
Csak sajnos még 2 hetet ki kell bírnom.
Ú.. most annyira örülök.. 4 éve élek nemi életet, és most jutottam el idáig. Úgy látszik tényleg sok mulik a partneren..
:D Alig várom,hogy újra Vele legyek.
Nekem elég, ha csak a lábaim a vállaira teszem. És néha kicsit összeszorítom a combjaim.. Az valami eszméletlen.
Nemrég hozzászóltam egy topichoz:
Hogy szereted: ha alul vagy felül vagy szex közben, vagy változó?
32. mandulaszem 2010-04-26 21:34
Nem nagyon értem a leírásod:)
Én mindenhogy szeretem, de a legjobban:
Én vagyok alul, párom felül, lábaim a vállán, és annyira rám hajol, hogy felemelkedik a fenekem. Ez olyan "G"-s póz:) Teszteljétek mindenképp!!
(válasz Zsuzsa88 23. hozzászólására)
Kicsit hasonló az általunk preferált póz:)
Tudom, hogy szex közben nem lehet bepisilni, de valahogy olyan fura az egész :D De akkor jó úton vagyok.. már kezdtem azt hinni, hogy frigid vagyok.
Először akkor éreztem ezt,de csak nagyon enyhén, amikor beleültem a párom ölébe.. Aztán sokáig semmi.. Legutóbb (már többször is) úgy, hogy én feküdtem a hátamon és a vállaira tettem a lábaim. Pár perc után kivert a víz és közben ezt az ingert éreztem.. :D
Engedd el magad és koncentrálj arra, hogy nincs semmi ha bepisilsz és várd, hogy "pisilj"! Ez ugye fizikailag úgysem fog megtörténni, lelkileg kell elfogadnod ezt az érzést.
Megkérdezhetem, hogy picit pontosabban melyik helyzetben érzed ezt?
További ajánlott fórumok:
- Pénzért szeretkezni
- Hol szeretkeztél (szexeltél) utoljára?
- Ti lenyelitek "azt" a szeretkezéseskor? Milyen érzésessel, és meg lehet-e azt szokni?
- Mikor a férfi még egy férfit akar bevonni a szeretkezésbe...
- Dugni vagy szeretkezni?
- Néha előfordul,hogy ha a párommal szeretkezünk,akkor másnap állandóan vizelési ingerünk van. Mi lehet az oka?