Ki az aki vaterázik? Mindig elégedettek voltatok? (beszélgetés)
Sziasztok!Eddig én is elégedett voltam,igaz nagyon figyeltem az értékeléseket.
Sajnos decemberben a teszen belefutottam egy emberkébe,aki lóvá tett.Nem ment el a megbeszélt helyre,ahol átvehettem volna a megnyert könyvet.
Csalódott vagyok,egy darabig leálltam róla.:D
Sziasztok!
Nekem a bátyám az, aki rendszeresen vásárol vaterán, és még senki nem verte át :) A vatera jó hely, mert regisztrálni kell, és így könnyebben kiszűrhetőek a csalók! Bátyám általában hozzánk azért viszonylag közel lakó emberektől vásárol és mindig személyesen veszi át, amit vesz :)
Sziasztok!
Én is sokat adok-veszek mindkét aukciós oldalon. Egyszer-egyszer előfordult, hogy gond volt a kapott termékkel, akkor igyekeztem ezt megbeszélni az eladóval. Legutóbb most tél elején volt egy overall amit visszaküldtem. Az eladó elismerte a hibáját, visszautalta a vételárat és a postaköltség kétszeresét, és pedig visszapostáztam. Néha van vitás helyzet, de ez több száz adás-vételből néhány eset csak.
Ami fontos szerintem: alaposan meg kell nézni kitől vásárol az ember (értékelései, fényképek minősége, leírás pontossága) ill. ha valamiben nem biztos az ember, akkor előre kérdezni.
Szia!
Adok és veszek is onnan. Eddig semmi gond nem volt az adás-vételek során. Általában 30-40 ajánlatunk van kint gyerek cucc és számítógép kategóriába. Én nagyon szeretem, mert a feleslegessé vált cuccoktól pénzért meg lehet szabadulni.
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- T-mobile web 'n' walk stick... Elégedett vagy?
- Ki elégedett az alakjával?
- Milyen hajfestéket használsz, és mennyire vagy vele elégedett?
- Miért van az, hogy sosem érzem magam elégedettnek a jelenben? Mindig várok valamit és, ha az eljön, akkor valami mást...
- Tartott valaki esküvőt Baján a Malom Clubban? Mennyibe kerül a bérlés/kaja és elégedettek voltatok-e?