Kezd tetszeni a főnököm :( (beszélgetés)
Pedig jó lenne hallani felőle, mi újság, hogy van...
Ja, nem :D
Bírom az ilyen fórumindítókat. Bedob egy kérdést, aztán eltűnik.
Pedig egész komolyan elkezdtetek foglalkozni vele. :)
Ha valami nincs rendben és valamit szeretne tőle, próbálja meg inkább higgadtan elmagyarázni. Ha kell, más oldalról is megközelítve.
A férfiagy a lineáris, logikus dolgokat könnyen megérti. Viszont gondolat olvasásban kimondottan szarul teljesítünk.
Nyilván a probléma sokkal összetettebb, minthogy egy fórumban megoldjuk.
Ma is beszélnek a problémákról, csak nem a tévében. Ma sokkal több lehetőség van hozzájutni olyan tartalmakhoz, amik segíthetnek megmenteni egy házasságot. Csak kicsit keresgélni kell.
Lehet, hogy asszonykádnak is jobban tetszik valaki más kedvessége, házon kívül. Mert erről nem szólt a fáma.
Próbáljatok otthon kommunikálni. Nagy drámák ritkán előzmény nélküliek, csak nem vették észre a jeleket.
Milyen egyszerű egyenletet vezettél itt le arról, hogy miképpen születnek a válások, és a félrelépések. :) :(
A problémamegoldó képesség és a felelősségvállalás hiánya társadalmi betegség.
Nincs erre már semmi "fórum".
A hülye, régi rendszerben még volt olyan műsor, hogy Családi kör... bár nem valószínű, hogy emiatt kevesebb volt a válás. De legalább beszéltek a problémákról és elgondolkodtaták az embert, ma milyen példákat és megoldásokat látunk? Elég itt a fórumot olvasgatni (most nem ennek a topiknak az indítójára gondoltam).
1. Megbeszeled a felesegeddel a problemaidat, erzeseidet. Lehet-e javitani es hogyan.
1a: rendbehozzátok
1.b elváltok
Ha 1 b, akkor johet a 2 az uj no keresese.
Szerintem igy tisztesseges; mindenkivel szemben.
Ha nem kölcsönös, kár aggódni :D
Amúgy szomorú hogy a házasságok így kiégnek...
Kezdj el udvarolni, ha esélyt látsz komolyabbra.
Egyszer élsz re is.
Inkább a házasságot hozd rendbe.
A rózsaszín köd mindig elmúlik
Házas férfi vagyok. Nem várok semmit a fórumtól. Úgy is oltás lesz belőle. Csak kiírom magamból.
Sokat dolgozom. Foglalkozom a gyerekekkel is. Ennek ellenére otthon csak a vita vár. 90%-ban igazságtalanul. Kezdek sajnos nagyon elfáradni. Egy két hónapja vettem észre magamon, hogy kezd tetszeni a főnökasszonyom. Magam is meglepődtem, mert nem úgy néztem rá korábban. Nagyon normális, kedves is. Erre tudok gyanakodni, hogy mostanság csak tőle kaptam kedvességet. Tegnap éjjel már vele is álmodtam. :(