Kétszínűség, ármánykodás, színjátékok.... (beszélgetős fórum)
Nem kell mindenkivel jófejnek lenni, legyél korrekt.
Ha mindenkivel kedves vagy, hol maradsz te, a te igényeid?
Általában én is kedves vagyok, de ez már nem erőszak magamon.
ha valakit sokadszorra sem tudok elfogadni, megérteni, akkor megmondom neki, de nem bántóan.
ejha, akkor már értelek is.
hány éves ez a srác, hogy ennyire fél az önálló élettől?persze, otthon király élete van, kiszolgálják, elérakják a kedvenc kajáit, na de ez nem a valóság. :D kicsit el van tájolva ez a fiú.
vagy csak még nem nőtt fel....
ezt csak Te tudod, de ha szereted a párod, és ő is téged, ne add magad könnyen boszinak.
A fiú pedig nem hinném, hogy inkább őt választja, mint téged, csakhát az a fránya beszariság ami miatt a fiúk nem mernek mást tenni, csak amit elvárnak(már amelyik..)
vagy már amúgy se működőképes a kapcs? mert akkor az úgy más.
nagyon szép lány vagy, szóval ennek a fiúnak kedveztek a csillagok, mikor kifogott téged, nem hiszem, hogy inkább tőled szakadna el, mint a mamikától, nem?:)
De-de!!!Kedves mammer,aki szeret a hátam mögött ármánykodni és furkálódni:)
Már csak nevetek rajta hiszen erről egyetlen ember tehet,ő pedig a drága párom,anyuci kisfia....Már nem is akarom őket elszakítani egymástól....
hidd el, nem lehetetlen, igaz sok barátod nem lesz, de inkább legyen 1, de ő mindenekfelett, mint 100 semmirevaló.
nem színészkedek soha, senkivel, mégsem utál senki.
minden csak a megfogalmazás milyenségén múlik.
diplomatikusan is lehet kritikát mondani :)
én az ex-anyósommal mindig igyekeztem jófej lenni, pedig tudtam, h utál...de muszáj volt, h védjem a kapcsolatomat. (igaz, csőd lett a vége így is).
általában mindenkivel szemben kedves vagyok, akkor is, ha elküldeném a fenébe legszívesebben. de borzalmasan fárasztó. persze én nem vagyok százas. viszont a teljes őszinteség létezését (megvalósítását) lehetetlennek tartom.
nem teljesen értek ezzel egyet...ami miatt pl nehezebb is jóval az életem. én nem nyalok senkinek, nálam a főnök is ugyanolyan, mint a többi ember, és ha kell ugyanugy elmondom a véleményem erről-arról, mint másnak. Nem szinlelek se idegennek,se ismerősnek, mert utána nem tudnék tükörbe nézni.
igy meg, nem azt mondom, hogy könnyű, de amig magam felé el tudok számolni a lelkiismeretemmel, addig ez marad továbbra is.
Nálam mindenki egyforma, nincs különbség, hogy milyen pozicióban van, sőt...ki nm állhatom, ha vki talpnyalóba megy át.
Igen, sajnos így van.
De butaság negatív dolgokra fecsérelni az időnket:)
Ha címre utalnék,akkor azt mondanám h ezek nélkül "megélni" nehéz...
A főnöködnek nyalsz,mert muszáj...közben a háta mögött elmondod mindennek,mert utálod(nem mindenki)-ez kétszinüség...
Ármánykodsz h minnél több dícséretet kapj,elismerjenek téged,a munkád h ezáltal előlrébb juss...és néha eljátszod h minden szép és jó,hiszen a környezetedet (a családodon kivül) nem érdekli igazán h mit érzel...Kell a színjáték,a jó pofizás h el tudd viselni a mindennapi dolgokat...
Sajnos h idáig fajultak az emberek,és nem boldogak,az biztos!:(
én nem történetekre gondoltam, csak, hogy kinek mi ugrik be ezen szavak hallatán.
és nem arra, hogy jó vagy rossz, csak benyomások, gondolatok...
konkrét dolgok kellenének, történetek...így nehéz bármit írni.
másrészt Ágota 13-a igaz: nem tudhatjuk, kinek jobb, mert egyszerre csak egy testben-lélekben létezhetünk.
olyan ember kéne, aki megtapasztalta mindkét oldalt.
de csak azután, hogy meghatároztuk, mit is jelent egyik és másik.
Most mennem kell a való világba, de este benézek, mire jutottatok!
:D
Néha elbizonytalanodom, megéri-e?
De megéri!
Én küzdök:)
Melyikben jobb élni?
Nem tudom.
látod, én is eképp gondolom, de akkor melyikben jobb élni? az egyszerű, de boldogtalan, vagy a küzdös, de boldog életben?
miért lesz egyre több birka, aki beáll az ő sorukba?!