Kérdez, de nem is érdekli a válasz? (beszélgetés)
azt nem értem mit akar,?
sajnáljuk,hogy jaj szegénynek mijen rossz?
vagy dicsérjük,hogy mijen hősiesen tűri a bunkózást,
néha kap egykis simit meg huncutkodást,
azzal beéri,
hát nekem nem menne az biztos,
Én 45-éve élek a párommal,neki is van rossz tulajdonsága,
Nekem is.
Felneveltünk 5-gyereket.
És nem szidom orszag-vilag előtt mint te a tiedet.
Ha nem jó,hagyd ott.az első férjemmel én is azt tettem.
Ha meg jó,akkor ne panaszkodj.
Nagyon egyszerű.
Ha egy barátságos szexszel a számodra minden el van intézve, akkor ne panaszkodj.
Eldönthetnéd már.
Szidjad vagy dicsérjed.
Mit élvezzek egy ilyen emberen?
Mióta ismerem, nemhogy bocsánatot nem kért soha, de semmi jelét nem mutatná, hogy megbánt bármit is.
Undorító jelenségnek tartom.
Semmilyen szociális készsége nincs kifejlődve
Nekem van néhány holmim amit általában odahalmozok a fotelba, kispárna, plüssök, tiszta zokni, csokipapír amit addig nem vettem észre (mert amúgy mindig kidobom) stb. Tegnap MEGINT CSAK teljesen vváratlanul ledobálta ezeket a földre. Kérdem tőle, neked teljesen emlent az eszed?! Ő fel van háborodva, hogy tudok ilyen szemétkupacon ülni. Ja. De az persze, hogy ő teljesen váratlanul kidobálja a másik ember cuccait normális viselkedés helyett, az oké... És mikor idjöttem állt a por eleve mindenhol...
Ültem a tv előtt, ölembe a távirányító és egy szó nélkül kiveszi és elkapcsol. Már ezerszer megmondtam neki, hogy ha kell, kérjen. Mert a normális ember kérni szokott. De ő csakúgy kiveszi az ölemből. Édességért is vagy átnyúl rajtam vagy szótlanul tartja a kezét.
Meg ő eleve mindent dobál. Cipőjét is eldobja, és a zoknit is lendületből. Mindent dobál, csapkod, zajong.
És folyton büfög is és biztos vagyok benne, hogy szándékosan csinálja.
Már semmi másra nem tudok gonodlni csak arra hogy hogyan adhatok neki vissza mjindent. Alig várom, hogy gyenge legyen és védtelen, bárcsak egy kicsit is átélne abból az állandó bizonytalanságérzetből amit ő ad másoknak. Nem csodálkozom, hogy egész életében nem volt senkije hosszú távon...
Igen, ez teljesen normális.
Mi a probléma?
De ma délelőtt huncutkodás volt!! :)) :))
Hogy kárpótoljon.
Beletanultam!!
Ami tök nevetséges, de baráti társaságban megmaradtam ugyanolyannak mint mindig - nyíltnak, nyitottnak.
Vele viszont nincs más választásom, mint elfojtani a természetes dolgokat is.
További ajánlott fórumok:
- Én egyet kérdezek, te válaszolsz.
- Láttál-e már valaha? - Kérdezz és válaszolj az előzőre!
- Ez idegesít téged? Válaszolj és kérdezz újat!
- Mit tennél ha? Válaszolj az előzőre, kérdezz újra! Mit tennél ha! kérdéssel.
- Mit válaszolsz, ha azt kérdezik tőled "Mi a helyzet" vagy "Mi újság"?
- Azt szeretném kérdezni, ha mondjuk egy pszichiáter elolvasná a kérdéseimet, válaszaimat, milyen diagnózisra számíthatnék?