Van magömlés szex illetve maszturbáció nélkül? (tudásbázis)
Éjszakai magömlésnek, latinul pollúciónak (eredetileg pollutio) nevezik. Serdülőkortól fiatal felnőttkorig gyakori, különösen ha nincs önkielégítés (férfiaknál onanizálás) és/vagy szexuális élet.
Felnőttkorban... hát, szerintem ritka, kivéve, ha gyatra (rendszertelen) a szexuális élet, és ugyancsak nincs önkielégítés.
Tipikusan erotikus álmok kíséretében történik (ezért nevetik éjszakai magömlésnek). Szerintem, egyszerűen csak a csodálatos emberi szervezet kompenzációjáról van szó.
Pedig ők biztosan nem élvezik.
Elernyednek az izmok, spontán kifolyik. Mint minden más testnedv.
Hallottam olyat, nem tudom, hogy igaz-e, hogy akit felakasztanak, azoknak van magömlésük.
Igen, létezik spontán magömlés serdülőkorban.
Ezt kérdezte Fi:
"Van magömlés, szex illetve maszturbáció nélkül?"
szóval, az én koromban a semmiből nem lesz semmi sem.
Ez kisgyerekkorban van, hogy csak elég rágondolni és már kész a baleset...
De ez az én tapasztalatom, lehet, másnak más...
azért kérdezi, mert valamelyik kan azt állította, hogy történt, ami történt...ő meg nem hiszi, ert ugye ilyen nem lehetséges..
-áh...megkérdezem a lányokat...
tessék itt van.
50 évesen "csak úgy", velem ilyen sose fordult elő...meg azóta se...
12 éves korom körül meg igen....
igen, előfordulhat...persze ehhez erős emlékek is kellenek, és motiváció..ha nagyon sok képi élmény éri, akkor egy idő múlva erről álmodik..aztán már ömlik is..
Persze ez ritka, de előfordul
Persze, éjszakai vagy korai magömlésről nem hallottál még?
Meg egyébként is, ha elég nagy az izgalom simán.
Van magömlès, szex illetve maszturbáció nèlkül? Úgy èrtem, ki tud jönni csak úgy magától is a sperma spontán?
Bocs a hülye kèrdèsèrt😂
További ajánlott fórumok:
- Pasi előtt maszturbáltok-e?
- Mit tegyek? A férjem rendszeresen maszturbál: helyettem...
- Hol találok Budapesten ujj nélküli kesztyűt, illetve férfi térdzoknit?
- Növényi joghurt készítése házilag, fermentáló, illetve joghurtkészítő gép nélkül
- Hogyan lehet színes csíkokat festeni a hajba fodrász nélkül, illetve bármilyen hajfesték jó-e hozzá?
- Magömlés nélkül, de izgalmi állapotban, megszűnik a merevedés. Mi lehet az oka?