Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Kényszeres fújkálás (beszélgetés)
Mesélj kérlek a normális emberi viselkedésről!
Micsoda embereket hord a hátán a föld!!!!
Szegény FI férje. Már nagyon sajnálom, ha egyáltalán létezik. :)
Istenem , hogy ezt nem unod meg, mi a fenét fogsz még kitalálni, amiért elviselhetetlen a férjed, Hát te rohadtul unatkozol, nekem ezeket még kitaláni se menne...
Az én férjem mindig csak véletlenül lélegzik. Tudatosan, direkt módon nem.
Nem vagyunk hülyék, értjük, mit csinál a férjed. Szerintem azért csinálja, hogy megírd ide, és tudjunk min vviccelődni.
Miért nem kérdezed meg tőle?
Ha az én férjem így fújtatna, tuti megkérdezném tőle, hogy rosszul van, vagy ez éppen a szokásos hisztike. :D
Direktbe veszi a levegőt.
Csak akkor liheg, amikor szexelünk
Nem hiszem el hogy ezt így kell felnőtt nőknek magyaráznom.
Vagy akkor tegye fel a kezét akinek a férje direkt módon (úgy direkt mint pl mikor valaki elfúj egy gyertyát!!) hangosan kifújja a levegőt magából. Így: "Pfúúú-pfúúúú-pfúúú-pfúúúú-pfúúú-pfúúú-pfúúúú"
Szóval ilyen direkt módon mint mikor valaki tudatosan direkt fúj egy nagyot! Így értitek már mire gondolok?
le mérném fogadni, hogy a ti férjetek normálisan veszi a levegőt a maszkja alatt! Ugye?? Akkor?
Hülye egy mánia. Én már leszoktam róla, meg a lányom is. A férjemet most szoktatjuk. A pislogásról is. Pisilni-kakilni meg már egyáltalán nem mer. Az idegesített legjobban.
A legtöbb embernek van ez a mániája, hogy lélegzik
Válj el! Ez súlyos válóok!
Komolyra fordítva : hihetetlen, hogy mit ki nem találnak unatkozó feleségek....
Amúgy az OCD az nagyon necces! A férjem is az. Életveszélyben vagyok mellette.
Még1-5letem van. Szülni fog.
(Be...ás ez a fórum! De jókat röhögök! :D Bocs! :D)
Na nem olvastam, hogy maszkban van. Utálja a maszkot. Füldugód nincs?
Gondok nyomasztják. Vagy lélegzik. Orrsövényferdülése van. Vagy nehézlégzése és csekkolja magát.
A hangos pislogás csak szándékos lehet ...
Az enyémnek közben még van pofája pislogni is! Azt is hangosan. De csak maszkban!!! Elválok.
Köszi. akkor ezek szerint csak ide nem ír.
Egy hete posztolt utoljára Facebooon
Ó, milyen rég nem volt már Natis kérdés! Vajon vele mi lehet?
De. Egy párnával az arcában, jó sokáig! 🤣🤣
Bocsánat, nagyon röhögök! Szegény embert már mióta szapulod! 🤣
Ha nincs vele sok papírmunka, hajrá.🤣
Mindenfajta légzésről szoktasd le. Kérlek.
További ajánlott fórumok: