Karácsony - tök röhej. Meddig eröltetjük még? (beszélgetés)
Nem butaság,ha már a hal pult elött megyek el,is kifordul a gyomrom!
Ha neked ízlik,egyél sokat!
10 év múlva sem fogom megkóstolni,mert büdös mint a puma ketrec!
Miért kéne mindent ugy csinálni ahogy szokás?
Ez csak rajtad múlik te, hogy csinálod.
Bár a saját készítésű hamburgert ha máskor csinálod a gyereked akkor is örül majd neki azért mégse erre emlékezzen már a karácsonyból:)
Most arra gondoltam majd 20 év múlva visszagondol a karácsonyra és eszébejut. Én imádtam a karácsonyt mert akkor nem mentünk a Mekibe hanem együtt volt a család és apu készítette a hamburgert.
Végülis:)))
...ha erőltetett az ünnepi hangulat,akkor valóban lehet röhejes.Szerintem egyfajta lelki ráhangolódást jelent az ünnep,és nem időponthoz kötött öröm.Vannak,akik a mókuskerék közepette ilyenkor tudnak kicsit megpihenni és természetes,ha nem tudnak csupa türelem és báj lenni az ünnepi vacsin,mert továbbra is feszültek.
Azért teljen mindenkinek nagyon békésen az Ünnepe!:-)
Nem a karácsony a röhej, hanem az, hogy az a bevásárlóközpontokban moccani nem lehet, mindenütt emberáradat és olyan megtömött bevásárlókosarakat látunk, mintha közeledne a világvége :)
De legalább nem éhesen kell meghalni! :DDD
Jó, karácsony befejezve, nem röhej.
Nekem röhej, másnak nem.
Én itt kuncogok magamban, más meg elmegy az éjféli misére. Vagy nem...?
:))
Boldogságosat!!!
;)
Ha ennyire utálod ki erőlteti rád! Szerintem nem röhej a karácsony csak az amit egyes emberek csinálnak. Miért ne lehetne hamburger vacsorára szenteste? Miért kell másoknak megfelelni? Semmiért!
Csináld kedvedre, kedvetekre a karácsonyt! Nem fogsz érte bűnhődni ha Te nem azt csinálod amit a társadalom "el vár" vagy szokás? Különben is semmi sem az már mint volt, a karácsony sem .
Nekem olyan klassz családom van, hogy én személy szerint szeretem a karácsonyt és azt hiszem a családom is.
Hát,én nem is veszem be!:)))
Csak tudnám ,miért vagy ennyire dühös?:))
:DDDDDDDDDDDD
Kellemes ünnepeket KEA!:)))
Ehh ritkán futunk össze,mert más körökben mozgunk,és most természetesen utállak ezért:DDDDDD
Különben is más a tűzvillám a nyerő!:DDDDDDDDDDD
Én megértelek:))
Annyi a különbség,hogy hiába tudják már a gyerekek ,hogy nem varázslat történik szenteste,én akkor is ragaszkodom a karácsony misztériumához.
...és varázsolni is fogok!:))))
Kedves Józsi!
Mi, a családban nagyon jól érezzük magunkat karácsonykor, és a gyerekek is.
Annyi a különbség, hogy nem hülyítjük őket a karácsony hamis misztériumával.
Ugyanmááár:)))
Ki veszi ezt be?:))
Na ez a polgárpukkasztó duma,aminek fele sem igaz:DDDDDDDDDDDDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- A Vörösmarty téri karácsonyi vásár meddig van nyitva este? Régebben 21-ig volt.
- Mettől-meddig lesz karácsonyi falu Szolnokon?
- Karácsony előtt volt akció a T-mobilnál, hogy 300perc ingyen lebeszélhető saját hálózatban. Ez meddig érvényes?