Kaptam karácsonyra Dove szappant. Megkezdtem, de szinte... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Okè,de ez büdös!
Amitől nekem felfordult a gyomrom,azt másnak biztos nem adom oda.
Bocsi,de nem fogom odaadni senkinek sem ezt se semmi mást amit már használtam!!
Ez undorító lenne!
Fordìtott esetben nekem sem kellene más használt cucca!
Főleg higiéniai cucc!
Szerinted lenne pofám egy használt szappant adni valakinek??
😂😂
Bevallom,én is szoktam néha használni a Níveát.
Vacak az incije,de néha csak ez a krém segít ha elcseszem a hámlasztást.( kémiai hámlasztás).
Vannak profi cuccaim azért 😉
Reggel csinálok egy teát a munkahelyen, magam mellé teszem, délután érintetlenül, megbarnulva kiöntöm.
Érdekes, kávéval nincs probléma.
Van amikor nekem is;)
De mástól még inkább. Nekem tetszik az illata, de sajnos vagy szerencsére? szinte semmit nem tudok magamra kenni az allergiáim miatt, ez a nivea is olyan, hogy nagyon ritkán...
Viszont, sikerült találnom egy fényvédős krémet, amit bírok, de csak nyáron, ennek az illatát én se nagyon szeretem...
Én is nagyon keveset ittam, de voltak vesekő problémáim és rászoktattam magam az ivásra, most már igényem van rá.
Fél literes bögréim vannak, literes kulaccsal járok mindenhova, így nézem a víz fogyasztásom mennyiségét és mindig ott van szem előtt kéznél, nem felejtem el, nem kell felkelni elmenni vízért.
Majd ha megyek ilyen helyre megszagolom már ezt a bizonyos szappant...
Tényleg büdös?
Olyan nehéz elhinni egy szappanról. Az, hogy valakinek nem tetszik valaminek az illata, az egy más kérdés de, hogy büdös, az szerintem enyhe túlzás sokak részéről.
Tudom, én is szoktam túlzásokba esni;)
Na de egy szappanról beszélünk és nem egy kupac kakiról:DDDD
Azt hiszem Globusnak is hasonlóan száraz a bőre, ahogy nekem.;)
Nem kell rá semmi. Én reggel hideg vízzel megmosom, ha eszembe jut, akkor kék níveával bekenem, de mással nem.
Az, hogy száraz a bőröm nem látszik rajta. Ráncmentes az arcom nekem is, és én se sminkelek, csak néha a szememet kicsit, főleg a szempillámat, mert az olyan fakó lett...
Ezek közül a vizet képtelen vagyok megvalósítani. Erőltetve max. 1 liter, de ha nem figyelek, fél liter sem. Egyszerűen nem megy le, nem vagyok szomjas. Szinte hányok, ha mégis próbálom lenyomni.
Citrommal ízesítve picit jobb, de tudom, nem ideális.
Nálunk férjem a szappanos, neki kézmosásra csak ezek a "tömbszappanok" lehetnek. Így volt szerencsém dove, baba és hasonló carokba belefutni. Undorítóak, büdösek, tele kemikáliával, bevonatot hagynak a bőrön, felületen.
Egy ismerős készít kecsketejes szappant, annak se vagyok oda a szagáért, de azokat megtűröm a fürdőben.
Na tusfürdőre már férjem is kényes, ott már nála sem jöhet szóba semmi drogériai kemikália.
Ha már szappan, kizárólag kézműves terméket használok.
A férjem meg ragaszkodik a baba szappanjához.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Hogy kell megsütni a libamájat?Ugyanis azt kaptam karácsonyra, de még soha nem volt dolgom vele...
- Kaptam karácsonyra koktélshakert. Milyen egyszerű, nem horribilis árú koktélokat tudok vele készíteni? Finom legyen :)