Kaptam egy mosógépet használati utasítás nélkül. Hol tudom beszerezni? (tudásbázis)
A tartálya elég gáz, szerintem Domestossal, és Cilli Banggal (persze nem egyszerre) súrold át.
Én nem is szoktam használni a tartályt, mert az öblítő ráhúz egy ilyen ronda réteget, de ha te használni szeretnéd (balról az első az öblítőjé, a második a főmosás mosópora, a harmadik az előmosásé.), akkor mosások után tisztogasd majd át.
Én a dobba teszem a mosószert (folyékonyat), és az öblítőt is.
A kapcsolókat jobbra szoktuk tekerni, (minden kütyün). A mosóport a ruhákra szoktam tenni.
A többi passz :-(
Nincs mit sajnos:((
A 3.program műszálas lehet,az nekem is ilyen,a 6.vagy len,vagy gyapjú.De ez utóbbi nem lehet 40fokon,tehát marad a len.Szóval passz:(((
Nekem egészen más gépem van,..nem merek beleszólni.Hátha jelentkezik vki,aki jobban ért hozzá.Azért majd elgondolkozom rajta.
Nem lehetne a gyártójának írni és kérni útmutatót?A neten már próbáltál rákeresni?
Polar PDT 519 tipus.
Az adatlapomon van róla kép.
Abban kérnék segítséget, hogy melyik program a fehér, melyik a színes mosás? Melyik rekeszbe tegyek mosóport, hova öblítőt? Kb. melyik program hány perces?
A kapcsolókat jobbra, vagy balra is lehet tekerni?
Köszönöm a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Whirlpool mosógépet kaptam és nem tudom értelmezni a használati utasítást. Tudnátok benne segíteni?
- Premium kenyérsütő használati utasítás, receptek. Tud valaki segíteni?
- Whirpool használati utásitást szeretném németről magyarra forditani hogy lehet?Pdf formátum.
- Hajdú zerowatt típusú mosógép használati utasítását keresem, sajnos az interneten sem találtam, tud segíteni valaki?
- CANDY elöltős mosógéphez magyar használati utasítást hol találok? Sürgős!
- Van valakinek Pfaff 1020 hobby varrógéphez használati utasítás?