Jojózás vagy betegség? (beszélgetés)
Az lehetséges, hogy a szemhéjamon is ez lehet? :S
nem sminkelem magam, ergo az nem irritálhatja. :S
de nagyon vörös a szemhéjam, és olyan mint ha hámlana :S
A fogyókúrád nem okozhatja. Az étrended normális és többet mozogsz. Ez nem ok arra.
Menj bőrgyógyászhoz allergia tesztre.
Szerintem nem a diétától van.Nem hinném,hogy összefüggésben van vele.
Én azért kérdeztem ezeket a pöttyöket,mert rajtam már lassan 1 hónapja,az egész testemen pöttyök vannak.Pirosak és viszkettek,voltam vele orvosnál,azt mondta h szte allergia,de ha nem múlik el az általa adott gyógyszertől,akkor menjek el bőrgyógyászhoz.
Oda már nem mentem,még mindig megvannak a pöttyeim..de már némelyik varas és annyira nem viszket,mint a legelején.
Nem hinném,hogy allergiától van sztem stressztől.(az enyém)
Igen, csak a combomon vannak, tenyér nagyságú helyeken. A mosóporom, a ruháim változatlanok, nem hiszem,hogy ezek irritálnák. :S
Kb 2 hónapja fogyókúrázom. Reggelire almát eszem, a munka közben (8.00-16.00ig) 3 szendvicset eszem, majd itthon ebédre főtt ételt, vacsora gyanánt gyümölcsöt, vagy joghurtot. Plusz ugye a szobabiciklizés, és a buszozást/ autózást kivontam a forgalomból, gyalog megyek ügyeket intézni,és a munkahelyemre.
Mit gondoltok?
Mióta fogyókúrázol?
Miből áll az étrended?
Mit iszol?
Szia!
Milyenek a kiütéseid?Csak a combodon vannak?
Sziasztok!
Neki álltam a fogyókúrámnak.(Napi egy óra szoba bringa, semmi nasi, 6 után nem evés) Viszont azt vettem észre hétről hétre, hogy ingadozik a testsúlyom. Az egyik héten 67 kg voltam, a másikon 70. A következő héten megint ingadozott. Valamint sajnos 2 hetente megbetegszem, gyenge az immunrendszerem, és észrevettem, hogy furcsa ekcémás jellegű kiütéseim és viszketős felületű helyek vannak a combomon. Szerintetek ez az újdonsült diétámtól lehet, vagy ez valami betegség? Mit tanácsoltok?
További ajánlott fórumok:
- Van itt olyan, aki cukorbetegségből vagy más betegségből gyógyult meg a paleolit étrenddel vagy olyan, akinél nem vált be?
- Ki mit ad a gyerekének, hogy megelőzze a betegségeket, vagy gyorsítsa a gyógyulást. Multivitaminok, homeopátiás szerek, stb? 2 évesnek
- Szerintetek mitől őszülhetek ilyen hamar? 28 éves vagyok, lehet valami betegség miatt?
- Cukorbetegség vagy nem?
- Hiszti vagy betegség?
- Szorongásos betegség. Gyógyszerrel vagy anélkül?