Jogosítvány hosszabbításnál milyen vizsgálatok vannak? (tudásbázis kérdés)
Csak nehogy panaszkodjatok fáradtságra! Én panaszkodtam. Aztán jogsi hossszabbitésál ez eszébe jutott és alvásvizsgélat, maszek alapon
Nem emlékszem, de elkerültem a tüdőgyógyászhoz is aki Budakeszire utalt be a tüdőszanatóriumba, szintén alvásvizsgákatra
Szerencsére negativ volt mindkettő
Orvosa válogatja.
Nálunk nagy labor, EKG, szemészet, Idősebbeknél nyaki UH is, esetleg kardiológiai vizsgálat is belekerül.
Értem én, de egy jogsi szűrésre csak az megy el akinek van hozzá jogsija.
Csak erre gondoltam.
Szerintem minden szűrővizsgálat az egészségügy dolga lenne, mert sok embernek nincs is jogsija, akkor azok parlagon maradnak nálatok?
Ebéd után sört is ihatsz, aztán nem lőnek le érte.
Másként működik, nem vitás, de hogy itt rosszabb lenne az egészségügy?...-))
Elhiszem.
A törvényt nem én hoztam, itt ez van.
Nálunk nincs ilyen buta hosszabbítás.
A jogsit egy életre adják, nekem ma is az van, amit a hetvenes években gyártottak.
semmi orvosi vizsgálat nem szükséges hozzá.
Sima B kat. 7,5 Tonnára érvényes.
Orvosa válogatja, nálunk a háziorvos helyettese volt, még ÉKG-ra is el akart küldeni, a szemészet és labor mellett.
Elmentünk egy másik üzemorvoshoz, aki meg csak kitöltötte a papírt, és kész...
Nekem csak az első alkalommal volt mindenféle vizsgálat, aztán semmi.
Ja, de!
Bocsánat!
Vizeletvizsgálat kell, más nem.
További ajánlott fórumok:
- Antidepresszáns szedésének és kontrollvizsgálatnak a megtagadása, milyen hatással lesz a jogosítvány hosszabbítására?
- 2008-ban lejárt jogosítvány érvényesítéséhez elég az orvosi vizsgálat vagy újra vizsgát kell tenni?
- Ha a jogositványban lejár az orvosi, azt hány éven belül lehet hosszabbitani?
- Mennyibe kerül most egy orvosi alkalmassági vizsgálat, lejárt jogosítvány esetében?
- Meg tudnátok mondani mennyit kell fizetni a jogosítványhoz szükséges alkalmassági vizsgálatért?
- Az orvosi alkalmassági igazolás meddig érvényes a jogosítvány hosszabbításánál?