Jogos a hiszti? (beszélgetés)
Bízom benne, valami jó! :)
A legjobbakat kívánom a jövőben is! :)
Nem, nem kaptam. Puszira csináltam. Ezért nem volt 10 évig nálam 3 telefon;)
Ekkor lázadtam fel.
De az ügyeletért kaptál plusz juttatást, oda hiba volt megadni a magán számodat. :)
Az ügyintéző meg bunkó volt.
Másrészt meg biztos tudta, hogy szívesen fogsz segíteni és megoldani a problémát :)
De, nekem volt kb. 8 évig magán, céges és ügyeletes "katasztrófa mobil":D
Baromira utáltam. Engem hívhattak bármikor, erre volt az ügyeletes telefon, de volt, hogy a magánon hívtak, és megkértem őket, hogy a másik számot hívják;)
És volt olyan nem egyszer, hogy olyannal hívtak hózáráskor éjféltől-hajnali 4-ig, amit simán el lehetett volna intézni munkanapon. Ezt el is mondtam az ügyintézőnek.
És volt olyan is, hogy tesztkörnyezeti hiba miatt hívtak hétvégén. Mivel a szerződés nem tartalmazta ezt, így mondtam neki, hogy majd hétfőn visszatérünk rá...
Ezen problémára gyökeres, végleges megoldást én sem találtam, de rajta vagyok, mint agár a műnyúlon :)
FB-on a notórius zaklatók le vannak tiltva, ez pofon egyszerűen megvalósítható.
Szerencsére esetemben nagyjából ugyanazon személyek rendszeres hasfájásáról van szó, így elmenthető a számuk Neveddfel1, Neveddfel2-re. Munkaidőben felveszem, azon kívül - így jártak.
Aztán mindegy, mert nemsokára úgyis keresniük kell másik bohócot.
De kinek hivod hetvegen?
En max akkor irok neki viberen hetvegen, ha hetfon nem tudok megse menni vmi miatt.
En se orulnek, ha allandoan hivogatnanak munkaidon tul a munkahelyemrol.
Tényleg senki se létezik úgy, hogy van céges mobilja meg magán telefonja? 😄
Nekem már 15 éve úgy volt, pedig közalkalmazott voltam, nem is vállalkozó 😄
Nem életszerű. Én biztos nem rohangálnák 2 telefonnal. Utána meg azt írná ki ide valami okos, hogy hiába hívja a számot, nem veszi fel senki.
Megoldás nem hívunk szolgáltatót hétvégén és este 6 után!
Végeredményben a fordítás, amit én végzek, az is egyfajta szolgáltatás.
De általában mailben érkezik a munka. Hétvégén ritkán.
Van viszont egy régi ügyfél, aki mindig sürgősen és a lehető legrövidebb időn belül kéri a fordítást, de soha meg nem kérdezné, hogy éppen ráérek-e, tudom-e vállalni, belefér-e.
Sokszor bosszant ezzel, de legalább rövid és könnyű anyagokat küld.
Igen, de ha azt nem veszi fel hétvégén, akkor a kedve kuncsaft meg azért lesz megsértődve, ha nem hívja vissza.
Igazad van, a szolgáltató ne legyen smucig, és húzza meg magát. A kuncsaft fizet, úgyhogy álljon haptákba 🙄
További ajánlott fórumok:
- Tényleg egy hisztigép lennék, csak mert normális értékrendjeim vannak?
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- 5 éves gyerek hiszti
- Hogyan bünteted a gyermekedet? Mit csinálsz, ha hisztizik?
- Mennyire jogos a barátom hisztije?