Jó veled, de élvezem az egyedüllétet... (beszélgetés)
Köszönöm a hozzászólásokat!
Még mielőtt elmondhattam volna a véleményem, furcsa, de arra a következtetésre jutott, hogy biztos a nő érzéseiben, és addig hagy neki időd, ameddig csak akarja. Részemről no comment!
szerintem itt arról van szó, hogy a nőnek kellett valaki aki mellett át tudta vészelni a válással járó hercehurcát...a válás után pedig gondolom már máshogy látja a világot, és így nincs szüksége a barátodra :S
nagyon sajnálom hogy így történt!
együl akar lenni....élvezi a szabadságot....ezek mind arra utalnak,hogy nincsenek mély érzelmei,mind tudjuk,ha mondjuk lenne akkor nem kérne ilyet:)
hagyja ,ha akar valamit jelzi,addig meg gondolom kiéli magát...
sztem inkább vigasz szerű volt számára a férfi!(egy ideig,amíg szüksége volt rá)
Most hirtelen 2 dologra gondolok.
Lelki támasza volt az " átvészelés " alatt.
Lehet hogy csak egy kicsit akar egyedül lenni a válás után. Megemészti a történteket, gondolkodik mit tegyen, mit csináljon. Még maga se tudja mit akar.
Hát itt sok minden játszhat, csak az idő dönti el, mi az igazság.
Sajnos szerintem az a valószínűbb, hogy a nő biztonsági játékos és még kapaszkodott a férjébe, közben meg a barátodba is.
Mikor megszabadult a férjétől, rájött, milyen ügyes és akad neki más férfi is.
Hálátlan.
Ha igazi szeretet és szerelem lenne a nő és a barátod között, most nem adta volna ki magyarázat nélkül az útját....
Valószínűleg vigaszként használta a barátodat,de lehet ha elküldi nem sokáig bírja majd nélküle.Ám ez viszont csúnya dolog,mert senki nem játékszer.
Ne avatkozz bele,majd ők eldöntik mi legyen de előtte a barátod beszéljen vele miért így döntött! mert egyedül nem lesz jobb!! az már biztos!!
kellett neki valaki akivel atveszelei a valast..most h elvállt és nincs szuksege lelkitamaszra inkabb élne még..
sajnalom a baratodat :S
úgy segítesz a legtöbbet, hogy nem avatkozol bele más magánéletébe.
a barátod felnőtt. majd eldönti hogy kezeli a kialakult helyzetet
Egy nagyon jó barátom furcsa helyzetbe került. Tőlem kért tanácsot, de nem tudom, mit is gondoljak a helyzetről...én hasonlóban sem voltam.
Elvált emberként megismerkedett egy válófélben lévő, két gyermekes nővel. 5 hónapig minden tökéletesen működött, most a válás után a nő hirtelen úgy döntött, inkább egyedül szeretne lenni, élvezi a szabadságot. Mi lehet a háttérben? Az eddigi szerelem volt kamu, vagy most nem mond igazat és valaki befolyásolja, zsarolja? Volt valaki ilyen helyzetben? Hogyan tudnék segíteni? Köszönöm!