JÓ porszívót szeretnék! Tudna valaki ajánlani? (tudásbázis)
Bármilyet veszel, a kefét mindig ki kell majd szedni és kiszedegetni a hajakat. Nekem van egy Vorwerk Folletto-m, ami nagyon erős kapacitású de már tényleg ritkán használom a földre, inkább a robotot, illetve a follettot díványon vagy olyan hekyeken, ahova a robot nem ér el.
Ilyen gyors hajtalanításra pedig ajánlom a dyson botporszívóját, falra szerelhető, leveszed, felszeded vele a hajat, visszateszed a töltőre. A filter egy klikkel nyílik, nincs zacskó, szuper. De a kefét időnként le kell szedned és kiszedegetned a hajakat ebből is, ahogy minden porszívó karbantartást igényel. A dysonhoz van még kutyafésűnk is, így nem repül a szőr sehova, hanem a fésű a porszívóra van szerelve és ahogy fésülöm, be is szívja, és kint is használható, wireless. Emberi hajra még nem találták fel:D
De ha nagyok a lányaid, miért nem velük csináltatod ezt a melót? Kényelmes lakásszerte ott fésülködni ahol rájuk jön az inger, aztán majd anyu suvickol utánuk... Ha a fürdőbe mennének piperészkedni, akkor ott nyomban felszedhetnék a padlóról egy nedves papírtörlővel és nem lenne vele több gond.
Köszönöm szépen az ötleteket! Már nézelődünk... :D Felcsillant a remény! :D
Holnap pedig porszívózok. :D :D :D Alig várom....
Mindig beülni a kádba fésülködni? :DDD
Akkor már egyszerűbb kimenni az udvarra.
Nem Magyarországon vásároltam az enyémet, de van itthon is képviseletük.
Már nekem is tele volt a hócipőm, hogy egyik porszívóm se olyan, amilyet szeretnék, amiért vásároltam.
Ez a mostani számomra szuper. A márkája VAX (Air Reach)
Multi ciklonos,hepa filteres,álló porszívó, a keféje, ha bekapcsolom pörög, így minden, de minden szőr és hajszálat felszed. A zsinórja 6 méter hosszú, van egy gégecsöve, ami olyan hosszúra kinyúlik, hogy a galériára magát a porszívót nem kell felvinnem, mert a gégecső felér, amire csatlakoztatni lehet egy kefe részt.
Nagyon boldog és elégedett vagyok, hogy megvásároltam.
Ami még jó a Dyson DC50 Animal Compact , ezt hoztam volna, ha a VAX nem lett volna nagyon leárazva.
Vagy szônyegcsere.
Sajnos a haj nagyon bele tud ragadni bizonyos típusú szônyegbe.
További ajánlott fórumok:
- Milyen porszívót érdemes venni?
- Erős, de kicsi porszívót tudnátok ajánlani?
- Megbízható porszívót tudnátok ajánlani?
- Erős szívóhatású, nagy teljesítményű porszívót szeretnék vásárolni.Melyik típust ajánlanátok?
- Milyen porszívót tudnátok ajánlani hatékonyságát illetően?
- Használ-e valaki közületek Dyson porszívót? Ha igen, mi a véleménye róla?