Ízületi térdfájdalom... Mit ajánlasz rá? (beszélgetés)
ANYUKÁM a Donna port,meg krémet használja...nagyon megdolgozza a csontjait ízületeit de csoda szer!!!!!!!
Nehezen lehet kibírni anyukám mondja,de nagyon nagy csodát művel vele!
Fhu attól nem lesz büdös kagylószaga? Apum baleset után szedte, hát nem bírtam a közelébe menni...:D
MSM gél?
Szia Eszter !
Orvost ajánlok ,és minél előbb. Én már csak tudom hiszen 16 éves korom óta PCP= reuma artitisem van. Ami sokízületi gyulladást jelent.
Nos mindenképpen lásson orvos aki eldönti a terápiát. Legyen az gyógyszeres vagy fizikó.
Szívesen válaszolok ha van kérdésed.
Jobbulást:)))
Sajnos semmit!
Nekem 7 éves koromtól van, de semmi nem segített!
Max. mikor nagyon fáj, beveszek egy fájd. csillapítót.
Anyukám orvostól-orvodig szaladgált velem, de senki nem tudott semmi okosat mondani. Mikor kicsi voltam arra fogták, hogy növésben vagyok, most meg csak azt mondják, hogy "ízületes" vagyok.
Ennyi..
További ajánlott fórumok:
- Édesszájúaknak milyen diétás édességet ajánlasz, ami a legkevésbé hízlal?
- Vastagbélgyulladásnak mik a tünetei? Ki, mit tapasztalt? Térdfájdalom jelentkezett valakinél ez esetben?
- Természetes szülés párti, jófej dokit keresek Budapesten. Kit ajánlasz?
- Évek óta tartó térdfájdalomra/ízületi problémára tudtok ajánlani krémet/gyógyászati eszközt?
- Boxer kutyámnak nagyon piros a szeme, és folyamatosan becsipásodik, mit ajánlasz rá?
- Olyan kenőcsöket keresek, amelyek elnyomják az állandó, nagyon erős térdfájdalmat. Ilyen sportkenőcsöket tudnátok javasolni?